Σημάδια ότι έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα

Τσέκαρε ποια από τα παρακάτω «συμπτώματα» έχεις για να δεις αν έχεις πέσει… στα δίχτυα του έρωτα.
Σημάδια ότι έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα
Τσεκάρεις ανά 10 δευτερόλεπτα το κινητό σου
Όχι για να παίξεις Candy Crush, αλλά για να δεις αν σου έστειλε «γεια», αν είναι ενεργός/ή στο Messenger, αν «διαβάστηκε» το μήνυμά σου.

Όλα τον/την θυμίζουν
Αυτή η ταινία θα του/της άρεσε. Αυτό το μπλουζάκι θα του/της πήγαινε. Αυτή η εκκλησία θα ήταν ό,τι πρέπει αν – λέμε ρε παιδί μου, αν – τύχαινε να παντρευτείτε.

Αλλάζεις για χάρη του/της το πρόγραμμά σου
Ενώ βρίζεις τους φίλους σου όταν σου λένε να βγείτε σε περιοχή μισή ώρα μακριά από το σπίτι σου, αν σου ζητήσει εκείνος/η να βρεθείτε κάπου, θα κάνεις τη θυσία, ακόμα κι αν είναι μία ώρα πιο μακριά.

Ξαναδιαβάζεις τα μηνύματά σας
Και όλους τους διαλόγους σας στο inbox των social media, για να διαπιστώσεις αν έκανες κάποια γκάφα ή αν σου ξέφυγε κάποιο κρυφό νόημα στα λόγια του/της.

Δεν έχεις πολλή όρεξη για φαγητό
Δεν είναι μόνο το ότι συνειδητά ή ασυνείδητα προσπαθείς να χάσεις βάρος για να εκτιμήσει περισσότερο την εικόνα σου. Είναι και αυτές οι πεταλούδες στο στομάχι που δε σ’ αφήνουν να πεινάσεις.

Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά σου
…και οι συνάδελφοί σου σε πιάνουν συνέχεια με αφηρημένο ύφος και με ένα χαζό χαμόγελο στα χείλη.

Ασχολείσαι όλη τη μέρα μαζί του/της – ακόμα κι αν δεν είστε μαζί
Έρευνες μάλιστα λένε ότι οι ερωτευμένοι ξοδεύουν το 85% των ωρών που είναι ξύπνιοι με το να σκέφτονται, να μιλούν ή να… ερευνούν για το αντικείμενο του πόθου τους.

Πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται το κοινό σας μέλλον
Έχεις φαντασιωθεί πώς θα είναι ο γάμος, η οικογένεια ή απλώς τα πρώτα σας ταξίδια μαζί. Κι αυτό σημαίνει ότι θέλεις περισσότερα πράγματα από μια σύντομη σχέση ή μόνο σεξ μαζί του/της.

Αλλάζουν τα γούστα σου
Για την ακρίβεια… ευθυγραμμίζονται με τα δικά του/της. Ξαφνικά, αρχίζεις να ψάχνεις για τα συγκροτήματα που ακούει, να εκτιμάς το ευρωπαϊκό σινεμά που καθόλου δε σε ενδιέφερε ως τώρα ή να δοκιμάζεις έθνικ κουζίνες που αγαπά, γιατί θέλεις να γνωρίζεις αυτά που αγαπά και να έχετε παραπάνω κοινά σημεία επαφής.

Γίνεσαι κτητικός/ή
Κοιτάς με μισό μάτι όποιους συναναστρέφεται και ενώ έλεγες ότι ποτέ δεν θα ξέπεφτες στο ευτελές σπορ της ζήλειας, εκνευρίζεσαι στην ιδέα ότι τον «πλευρίζουν» άλλα άτομα.

Ξεχνάς τον/την πρώην
Ενώ μετά τα one night stands ή τις «ασήμαντες» ιστορίες, η σκέψη των πρώην παραμένει δυνατή, όταν πιάνεις τον εαυτό σου να ακούει το όνομα του/της πρώην και να αδιαφορεί, τότε μάλλον κάποιο άλλο πρόσωπο τον έχει αντικαταστήσει στην συναισθηματική απόκρισή σου.

Βρίσκεις τα «κουσούρια» του/της γοητευτικά
Ένας γκρινιάρης άνθρωπος μπορεί να γίνει αντιπαθής σε πολλούς – όχι όμως σε κάποιον που τον βλέπει με άλλο μάτι. Τότε, ακόμα και η γκρίνια γίνεται χαριτωμένη. Το ίδιο και άλλα μικρά ελαττώματα του χαρακτήρα που στην αρχή μας φαίνονται… γλυκά.

Όταν έχεις άσχημη μέρα ή νεύρα, μιλάς κατευθείαν σε αυτόν/ήν
Γιατί ξέρεις ενδόμυχα ότι είναι το πρόσωπο που σου δημιουργεί αισθήματα ευφορίας αυτή την περίοδο.

Θέλεις να μάθεις για τη ζωή και το παρελθόν του/της
Αν πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται πώς μεγάλωσε, να θέλεις να δεις φωτογραφίες από όταν ήταν μωρό (και να «πεθαίνεις» από γλύκα όταν τελικά τις βλέπεις) ή να θες να ξέρεις τα άτομα της ζωής του/της, μάλλον θέλεις να γίνεις κι εσύ κομμάτι της.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v