Single το καλοκαίρι: Οδηγός επιβίωσης

Αν φοβάσαι μην μείνεις στο ράφι αυτό το καλοκαίρι, εμείς θα σου προτείναμε να… απολαύσεις κάθε στιγμή!
Single το καλοκαίρι: Οδηγός επιβίωσης
του Θοδωρή Διάκου

Το ξέρουμε, το ξέρουμε. Το καλοκαίρι – λένε κάποιοι – πως είναι η κατάλληλη εποχή για έρωτα, και για τρελές περιπέτειες. Και αν είσαι απ’ τους ανθρώπους που το πιστεύουν αυτό, μάλλον το να μείνεις single μέσα στο καλοκαίρι είναι από τους μεγαλύτερούς σου φόβους. Με ποιον θα περνάς ρομαντικές βραδιές στην παραλία, και με ποιον θα πίνεις απανωτά σφηνάκια στην πόλη;

Σκέψου αυτή την απάντηση: Με τον εαυτό σου! Άφησέ μας να σου εξηγήσουμε με ποιον τρόπο θα τα βγάλεις πέρα αυτό το καλοκαίρι, και πώς θα μπορέσεις να το κάνεις το καλύτερο της ζωής σου. Ναι, χωρίς να κάνεις – σκόπιμα – σχέση.

1. Κάνε νέες γνωριμίες
Ναι, θα πας σ’ εκείνο το πάρτι, και θα πας για ποτό μόνος σου, αν όλη η παρέα σου αράζει σε κάποιο νησί ή έχει κλειδωθεί μέσα και κάνει αγκαλίτσες με το air condition. Και αν το κάνεις αυτό, σίγουρα θα γνωρίσεις κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει, και αν κάποιοι πιστεύουν ότι το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για νέα ρομάντζα, εμείς θα σου πούμε πως είναι και τέλεια περίοδος για καινούριες φιλίες. Και οι καινούριες φιλίες φέρνουν ακόμα περισσότερο κόσμο για να γνωρίσεις, και ξαφνικά όλα φαίνονται λιγότερο ζοφερά.

2. Γίνε πιο θετικός
Το ξέρουμε πως μερικές φορές κι εσύ θα ήθελες απλά να κάτσεις σπίτι και να κάνεις αγκαλίτσες με το air condition, αλλά είναι καλοκαίρι, για όνομα του θεού! Αν δεν ξεσκάσεις λίγο τώρα, πότε περιμένεις; Αν λάβεις πρόσκληση για αυτό που νομίζεις πως θα είναι το πιο βαρετό πάρτι του πιο βαρετού ανθρώπου, δεν χάνεις τίποτα να πας. Αν μη τι άλλο, αν είναι ειλικρινά απαίσιο, μπορείς πάντα να φύγεις (και να επαναλάβεις το πρώτο βήμα, αυτό που πας να πιείς ένα ποτό μόνος σου).

3. Ενημερώσου για events
Το facebook δεν το έχεις μόνο για να ανεβάζεις selfies—αν και στηρίζουμε το ότι ανεβάζεις selfies, όσο πολλές κι αν είναι, και χαιρόμαστε για ‘σένα. Υπάρχουν τόσα events που γίνονται στην περιοχή σου, και αν δεν τα ψάξεις λίγο, δεν θα έχεις ιδέα. Σίγουρα, μπορεί να μην σου τραβήξουν όλα την προσοχή, αλλά πάντα, όπου και να ‘σαι – κι αυτό είναι κανόνας – κάτι θα γίνεται που μπορείς να πας και να περάσεις καλά. Και επειδή νοιαζόμαστε για ‘σένα, μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ, με μια πολύ ωραία λίστα των δωρεάν εκδηλώσεων που παίζουν στην Αθήνα μέσα στον Αύγουστο. [http://www.in2life.gr/delight/goingout/article/541460/ta-dorean-toy-aygoystoy-10-kala-nea.html]

4. Κάνε σεξ
Με ή χωρίς συναίσθημα. Αν δεν θες να κάνεις σεξ, μπορείς απλά να φλερτάρεις, ή να κάνεις όλα τα… περιφερειακά. Δεν χρειάζεται να σημαίνει κάτι, αλλά μπορεί και να ‘ναι η αρχή από κάτι πανέμορφο. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως υπάρχουν εκεί έξω μερικές χιλιάδες ακόμα singles, ακριβώς όπως κι εσύ, και αν δεν βγεις εκεί έξω, δεν θα τους γνωρίσεις ποτέ. Και να θυμάσαι· το σεξ δεν είναι ποτέ ο αυτοσκοπός σου. Είναι ένα ωραίο κερασάκι στην τούρτα σου, που μπορεί να εμφανιστεί, μπορεί και όχι. Το ζήτημα είναι να φροντίσεις να απολαύσεις όλη την υπόλοιπη τούρτα!

5. Απόκτησε σώμα παραλίας
Επειδή τις πιο πολλές φορές το να είσαι single το καλοκαίρι φέρνει μαζί του και μερικές – πολύ χαζές, θα πούμε εμείς – ανασφάλειες, ακολούθησε τον πρωτοποριακό οδηγό του in2life για να αποκτήσεις σώμα παραλίας:
*Έχε σώμα.
*Πήγαινέ το στην παραλία.
*Μόλις απέκτησες σώμα παραλίας!
Κοίτα να περάσεις τέλεια, και να μην ξεχνάς πως τα καλύτερα έρχονται!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v