Οι σκέψεις ενός άντρα όταν σου στέλνει μήνυμα μεθυσμένος

Τρεις το πρωί. Κακογραμμένο μήνυμα που σε ρωτά αν κοιμάσαι. Και μετά ένα που λέει ότι του λείπεις. Πάμε στοίχημα πως το ‘χεις ζήσει.
Οι σκέψεις ενός άντρα όταν σου στέλνει μήνυμα μεθυσμένος
του Θοδωρή Διάκου

Θα κάνουμε μια τρελή υπόθεση ότι οι περισσότερες αναγνώστριές μας έχουν ζήσει το παρακάτω σενάριο· είναι αργά, ίσως και χαράματα, και το κινητό σου χτυπάει. Ένα μήνυμα σε ρωτάει – με ορθογραφικά λάθη και πολλά ερωτηματικά – αν κοιμάσαι. Κι εμείς σου παρουσιάζουμε την διαδικασία που βρίσκεται πίσω από αυτό το μήνυμα. Ναι, υπάρχει διαδικασία.

Βήμα 1ο: Πιες αλκοόλ
“Υποθέτω πως η κατάλληλη στιγμή για να πιάσω το κινητό μου είναι όταν τα χέρια μου δεν θα μπορούν πλέον να κρατούν ποτήρι. Ή αν μου αποσπάσουν το ποτήρι από τα χέρια μου με την βία, λέγοντάς μου να πάω σπίτι.”

Βήμα 2ο: Διάλεξε πού θα στείλεις
“Μπορώ να στείλω στην πρώην μου, που μπορεί να χωρίσαμε πριν έναν χρόνο και να με αγνοεί από τότε, αλλά δεν την ξεπέρασα ποτέ. Ή μπορώ να στείλω στην τύπισσα που μιλάμε εδώ και λίγες μέρες και της αρέσω και μου έχει πετάξει εκατό φορές υπονοούμενα ότι θέλει να κάνουμε σεξ. Θα στείλω στην πρώην.”

Βήμα 3ο: Προσπάθησε να γράψεις κάτι κουλ
“ti leei ? Koimasr?”
Nailed it.

Βήμα 4ο: Τσέκαρε αν έκανες κάποιο λάθος
“ti leei? Koimase?”
Πολύ καλύτερο.

Βήμα 5ο: Βάλε κάποιο emoji
“Emoji μελιτζάνα. Emoji που κλείνει το μάτι. Emoji καλαμπόκι. Γιατί δεν υπάρχουν περισσότερα φαλλικά σύμβολα emoji; Προσπαθώ να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα!”

Βήμα 6ο: Περίμενε να σου απαντήσει
“Αν δεν κοιμάται, λογικά θα μου απαντήσει αμέσως, επειδή με θέλει ακόμα, και το ξέρω ότι με θέλει ακόμα επειδή κάποια στιγμή ανάμεσα στο πέμπτο και έκτο ποτήρι έβγαλα από το μυαλό μου μια θεωρία, συνδέοντας γεγονότα που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες. Δυστυχώς δεν μπορώ να θυμηθώ την θεωρία αυτή τη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι με θέλει ακόμα και θα απαντήσει.”

Βήμα 7ο: Στείλε ξανά
“Εντάξει, μπορεί να χρειάζεται κάτι περισσότερο από ένα απλό μήνυμα. Μπορώ να της εξηγήσω με λεπτομέρειες γιατί νιώθω αυτά που νιώθω, και πόσο καλό θα ήταν αν τα ξαναφτιάχναμε. Θα χρειαζόμουν περισσότερο αλκοόλ για να το κάνω αυτό, αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ.”

Βήμα 8ο: Άνοιξε την καρδιά σου
“Το ξέρω ότι δεν κοιμάσαι και ότι δεν θες να μου μιλήσεις, αλλά μου έλειψες και βασικά έχω πιει λίγο παραπάνω αλλά θέλω να ξέρεις ότι σ’ αγαπώ και δεν έχω αγαπήσει άλλη σαν εσένα και μου λείπεις.”

Βήμα 9ο: ????
Βγάλε μια φωτογραφία το πέος σου με σκοπό να της την στείλεις, αλλά ευτυχώς αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, επειδή…

Βήμα 10ο: Λιποθυμάς και ξυπνάς την επόμενη μέρα, μισώντας τον εαυτό σου
Emoji νεκροκεφαλή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v