Τι λέει το χρώμα του εσωρούχου σου για ‘σένα;

Ναι. Κάναμε κείμενο για εσώρουχα. Το παίρνετε στα σοβαρά με δική σας ευθύνη.
Τι λέει το χρώμα του εσωρούχου σου για ‘σένα;
Εμείς στο in2life Σεχ & Σχέσεις, έχουμε ιδιαίτερα καλή σχέση με τα εσώρουχά μας. Πράγμα που σημαίνει ότι μας αρέσει να νιώθουμε άνετα, μας αρέσει να νιώθουμε σέξι, και μας αρέσει να ξοδεύουμε περισσότερα χρήματα απ’ όσα μπορούμε να παραδεχτούμε πάνω σε αυτά. Επίσης, μας αρέσει να φοράμε εσώρουχα που μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας πρώτα, και όχι για να τα δείξουμε σε κόσμο.

Εντάξει, ναι, προφανώς και όταν ξέρουμε ότι θα τα δει κόσμος, φροντίζουμε να μην φοράμε το σκισμένο, εφτά χρονών βρακί που μένει πίσω στο συρτάρι, για τις μέρες που βάζουμε πλυντήριο.

Όλη αυτή η εισαγωγή ήταν για ένα κείμενο που λέει τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου το χρώμα του εσωρούχου σου, οπότε ας πάμε να καταγράψουμε λίγες σημαντικές, επιστημονικές πληροφορίες.

Μωβ
Το χρώμα αυτό δεν το βλέπουμε συχνά έξω, αλλά είναι πολύ συνηθισμένο στα συρτάρια με τα εσώρουχα. Τα άτομα που το προτιμούν είναι ρομαντικά, αλλά έχουν και πιο άγρια πλευρά—άσχετα του πόσο καλά ξέρουν να την κρύβουν.

Μπλε
Είτε σκούρο, είτε γαλάζιο, το μπλε είναι από τα πιο χαλαρωτικά και όμορφα χρώματα. Συμβολίζει την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την ηρεμία. Οι άνθρωποι που αγαπούν τα μπλε εσώρουχα χρειάζονται ισορροπία στην ζωή τους, αλλά δεν φοβούνται και να πατήσουν το πόδι τους κάτω, απαιτώντας αυτά που αξίζουν.

Πράσινο
Το πράσινο χρώμα σημαίνει ότι σου αρέσει να μην παίρνεις την ζωή τόσο στα σοβαρά, και ότι είσαι χαλαρό άτομο. Και ίσως να μην είσαι από τα πιο κατάλληλα άτομα για σχέση ακόμα…

Κίτρινο
Χρειάζεσαι να νιώθεις μοναδικός, ακόμα κι αν το κάνεις με τρόπο που θα τραβήξει και… αρνητικά βλέμματα πάνω σου. Λατρεύεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής. Και κάποιος θα έλεγε ότι αυτό είναι σημάδι ανασφάλειας, αλλά εμείς λέμε ότι οποιοσδήποτε είναι εντάξει να εμφανιστεί κάπου με κίτρινο βρακί, μάλλον νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό του.

Κόκκινο
Ας είμαστε ειλικρινείς. Ξέρεις ότι θα κάνεις σεξ απόψε, και ξέρεις ότι λογικά θα είναι one-night stand.

Ροζ
Είσαι ένα αγνό, ταπεινό χαμομηλάκι, ευγενική ψυχή και χρειάζεσαι στοργή. Και αυτό είναι υπέροχο, επειδή χρειαζόμαστε περισσότερους ρομαντικούς ανθρώπους σαν κι εσένα μέσα σ’ αυτή την θάλασσα κυνισμού.

Λευκό
Το λευκό συμβολίζει την αγνότητα και την καθαριότητα, αλλά όλοι ξέρουμε πως κανένα λευκό εσώρουχο δεν μένει καθαρό για περισσότερες από τρεις ώρες. Οπότε καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους: είχες να βάλεις πλυντήριο.

Μαύρο
Το μαύρο είναι μυστηριώδες και σέξι. Είναι επιθετικό, είναι ελκυστικό, και επίσης είναι η παντελής έλλειψη χρώματος, που σημαίνει ότι μπορείς να το φοράς για μια-δυο μέρες παραπάνω χωρίς να ασχοληθείς μαζί του. Επειδή είσαι τέτοιος τύπος.

Καρό/Πολύχρωμο
Σε αγαπάμε, όπου κι αν είσαι. Είσαι η ειδωλάρα μας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v