Αυτά που μισούν οι άντρες στο σεξ

Πάνω στο σεξ, όλα επιτρέπονται. Ή, τουλάχιστον, σχεδόν όλα. Βασικά, άφησέ μας να σε διαφωτίσουμε.
Αυτά που μισούν οι άντρες στο σεξ
Οι άντρες, κατά γενική ομολογία, λατρεύουν το σεξ. Μπορείς να τους πείσεις να δοκιμάσουν τα πάντα, επειδή τις περισσότερες φορές έχουν ήδη ενθουσιαστεί με το που αναφέρεται η λέξη σεξ. Μετά, όμως, υπάρχουν και πράγματα που οι περισσότεροι άντρες δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν. Και, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τα μαζέψαμε και σου τα παρουσιάζουμε. Σώσε την αξιοπρέπειά σου (και την δική του) και βγάλε απ’ τη ρουτίνα σου τα παρακάτω—εκτός κι αν σου τα ζητήσει πολύ, πολύ ξεκάθαρα.

1. Τα δαγκώματα. Μην παρεξηγείς, μερικά δαγκώματα είναι τέλεια και τα λατρεύουμε. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για τα δαγκώματα εκεί κάτω. Δεν είναι γλειφιτζούρι. Ή, μάλλον, είναι γλειφιτζούρι, αλλά όλοι ξέρουμε πως δεν κάνει να δαγκώνουμε τα γλειφιτζούρια.

2. Η γκιλοτίνα. Όταν το πέος βρίσκεται στο χέρι σου, πρέπει να του φερθείς όμορφα. Μην το σφίξεις, μην το τραβήξεις προς τα κάτω και μην σου έρθει εκείνη τη στιγμή να το μεταχειριστείς σαν joystick για το πιο δύσκολο βιντεοπαιχνίδι στον κόσμο. Αγάπησε το πέος που κρατάς στο χέρι σου.

3. Τα απροσδόκητα δάχτυλα. Κάποιοι άντρες δεν έχουν πρόβλημα με τα δάχτυλα. Κάποιοι άντρες δεν αντέχουν καν την σκέψη. Αυτό όμως που ενώνει όλους αυτούς τους άντρες είναι πως κανείς τους δεν θα ήθελε να νιώσει ξαφνικά ένα δάχτυλο να του μπαίνει από πίσω, χωρίς καμία προειδοποίηση.

4. Τις προφανείς τσιρίδες. Αν είμαστε μόνοι στο σπίτι, τσίριξε όσο θες. Αν όμως ξέρεις πως στο δίπλα δωμάτιο κάποιος κοιμάται, ή πως ο χάρτινος τοίχος μας συνδέει απευθείας με την τουαλέτα της καρδιοπαθούς γιαγιάς από δίπλα, μην γίνεσαι τέτοιος άνθρωπος.

5. Την πλήρη ακινησία. Κανείς δεν ερεθίστηκε ποτέ στην ιδέα του να κάνει σεξ με ένα πτώμα. Δηλαδή, ναι, υπάρχουν μερικοί, και είναι πολύ, πολύ άρρωστα άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Μην κάνεις τον αστερία. Αν ήθελα να πιάσω αστερία, θα πήγαινα στην θάλασσα. (Ή θα έπιανα Staryu στο Pokemon Go.)

6. Τις ασταμάτητες ερωτήσεις. “Σ’ αρέσει αυτό; Αυτό; Το κάνω καλά; Τι θες να κάνουμε; Θες όντως αυτή τη στάση; Γιατί δε με κοιτάς στα μάτια; Τι σκέφτεσαι;” Το επόμενο βήμα είναι να του χώσεις ένα λαμπατέρ στα μούτρα. Οι ασταμάτητες ερωτήσεις είναι η φάλαγγα του σεξ.

7. Το να τρέχεις στο μπάνιο αμέσως μετά. Αγενές. Επίσης, πού βρίσκεις την ενέργεια;

8. ΣΚΡΑΤΣ. Οι γρατζουνιές είναι σέξι. Οι γρατζουνιές είναι παθιασμένες. Οι γρατζουνιές όταν ξεφεύγουν και μεταμορφώνονται σε Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι καλό είναι να μη γίνονται.

9. Ο λάθος πλουραλισμός. Θα εξηγήσουμε. Μιλάμε για το στοματικό. Ο χρυσός, πανάρχαιος κανόνας του να κάνεις στοματικό σε μια γυναίκα αναφέρει “Βρες τι της αρέσει, και μη σταματήσεις να το κάνεις”. Μάντεψε: το ίδιο ισχύει και για το πέος. Κυριολεκτικά το ίδιο πράγμα, και σε ακόμα πιο απλουστευμένη μορφή.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v