10 μικρά πράγματα που… σημαίνουν πολλά

Θες να της δείξεις πόσο πολύ την αγαπάς, μα δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο; Κάνε όλα τα παρακάτω και, πίστεψέ μας, θα το καταλάβει!
10 μικρά πράγματα που… σημαίνουν πολλά

Πώς θα της δώσεις να καταλάβει πόσο πολύ την αγαπάς και πόσα σημαίνει για ‘σένα; Χαλάρωσε, δεν θα σε βάλουμε να κάνεις τίποτα γκράντε. Αυτά είναι τα δέκα μικρά πράγματα που – στο ανδρικό μυαλό – δεν φαίνονται και τόσο σημαντικά, αλλά δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα από καμιά γυναίκα.

1. Πες της πώς νιώθεις
Όταν σε ρωτάει τι έχεις, τι συμβαίνει ή τι σκέφτεσαι, σταμάτα να της λες «Τίποτα». Μίλησέ της ειλικρινά για ό,τι σε προβληματίζει, και δέξου αυτά που έχει να σου πει. Ειλικρινής επικοινωνία = πετυχημένη σχέση!

2. Πήγαινέ της πρωινό στο κρεβάτι
Υπάρχει καλός λόγος που το πρωινό στο κρεβάτι αποτελεί παγκόσμια φαντασίωση και το βλέπουμε σε κάθε ρομαντική κομεντί: είναι τέλειο. Σήκω λίγο νωρίτερα και ετοίμασε ένα νόστιμο πρωινό για τους δυο σας, και θα της φτιάξεις το κέφι πριν καν ξεκινήσει την ημέρα της. Εναλλακτικά, για τα πιο τεμπέλικα πρωινά…

3. Χουζούρεψε μαζί της
Βαριέστε και οι δύο να σηκωθείτε απ’ το κρεβάτι. Μπορείς να παρατήσεις τα πάντα για λίγη ώρα και να περάσεις ένα χουχουλιάρικο πρωινό μαζί της. Θα θυμηθείτε και οι δύο τις πρώτες μέρες της σχέσης σας, τότε που κάθε φορά που βρισκόσασταν, ο υπόλοιπος κόσμος έχανε το νόημά του.

4. Να δείχνεις υπομονή
Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει πως πιέζεται. Προσπάθησε να δείχνεις υπομονή, ακόμα και για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις αναγκαστικά. Ας πούμε, αν χρειάζεται περισσότερο χρόνο από εσένα για να ετοιμαστεί, η γκρίνια σου θα την αγχώσει ακόμα περισσότερο.

5. Όταν καθαρίζεις ό,τι λερώνεις
Το έχουμε πει και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε ποτέ: η κοπέλα σου δεν είναι η μαμά σου. Και το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζεύεις ό,τι βρωμίζεις. Αλλά, μιας και το ‘φερε η κουβέντα, σκέψου αν είναι ισόποσα μοιρασμένες οι δουλειές του σπιτιού, και κάνε κάτι αμέσως γι’ αυτό.

6. Όταν της μαγειρεύεις
Άλλο ένα κλισέ από τις ρομαντικές ταινίες που είναι πέρα για πέρα αληθινό. Πες της να χαλαρώσει και μαγείρεψέ της την σπεσιαλιτέ σου. Αν η σπεσιαλιτέ σου είναι νερόβραστα μακαρόνια, ξαναδιάβασε την πρώτη πρόταση της προηγούμενης συμβουλής, και μάθε να μαγειρεύεις!

7. Μην κακολογείς τις πρώην σου
Αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο. Για να την κάνεις να νιώσει καλύτερα και πιο ασφαλής στην σχέση σας, θα “στολίσεις” με κάθε πιθανό χαρακτηρισμό τις πρώην σου. Σταμάτα να το κάνεις, επειδή α) δεν είναι σωστό να συγκρίνεις τους ανθρώπους μεταξύ τους και β) δεν γίνεται να είναι όλες σου οι πρώην προβληματικές. Κάποιον λάκκο έχει η φάβα…

8. Μασάζ!
Όταν σου φαίνεται πως χρειάζεται ένα καλό μασάζ, πρόσφερέ της ένα καλό μασάζ. Τα μασάζ είναι εγκεκριμένα από επιστήμονες και ειδικούς στις σχέσεις και από τους περισσότερους κατοίκους του πλανήτη.

9. Ξαφνικά δωράκια
Όχι, δεν σου λέμε να της χτυπήσεις την πόρτα μια μέρα και να της προσφέρεις ένα πανάκριβο ζευγάρι σκουλαρίκια – βέβαια, αν έχεις λεφτά για πανάκριβο ζευγάρι σκουλαρίκια, κανένας δεν σε σταματά. Μιλάμε για μικρούλικα, απλά πράγματα που δείχνουν ότι την νοιάζεσαι. Αγόρασέ της, ας πούμε, ένα βιβλίο που πιστεύεις πως θα της αρέσει.

10. Οργάνωσε μια βραδιά μαζί της
Το αγαπημένο της φαγητό; Τσεκ. Καλό αλκοόλ; Τσεκ. Βόλτα στο αγαπημένο της μέρος; Μήπως χουχούλιασμα με ταινία στον καναπέ; Οργάνωσε μία τέλεια βραδιά μαζί της, που δεν θα σας ενοχλήσει κανείς και θα μπορέσετε απλά να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v