Αυτά που λένε οι γυναίκες (και λατρεύουν οι άντρες)

Υπάρχουν κάποιες φράσεις που μόλις τις ξεστομίσει μια γυναίκα, οι άντρες νιώθουν να πετούν στα ουράνια. Ποιες είναι, όμως, αυτές;
Αυτά που λένε οι γυναίκες (και λατρεύουν οι άντρες)
του Θοδωρή Διάκου

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανασφάλειες, και όλοι θέλουμε να νιώθουμε πως μας εκτιμούν και μας αναγνωρίζουν. Παρ’ όλα αυτά, το κλισέ που λέει πως η γυναίκα είναι κατ’ εξοχήν το φύλο που χρειάζεται τις περισσότερες κολακείες δεν ισχύει και τόσο πολύ. Οι άντρες μπορούμε να γίνουμε πολύ, πολύ ευαίσθητοι, και ενίοτε ο εγωισμός μας είναι πιο εύθραυστος κι από ένα πανάκριβο γυάλινο βάζο. Κι όμως, υπάρχουν μερικές μικρές φράσεις που μπορούν να φτιάξουν την μέρα οποιουδήποτε άντρα – αν προέρχονται από τα χείλη της σωστής γυναίκας. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές.

Μήνυμα προς τις αναγνώστριες: χρησιμοποιήστε την δύναμη αυτού του κειμένου για να κάνετε μόνο καλό.

1. Το αγόρι μου; Α, όχι, χωρίσαμε
Δεν υπάρχει ομορφότερη μουσική για τα αυτιά ενός άντρα που έχει φάει «κόλλημα» από το να μαθαίνει πως το αντικείμενο του πόθου του είναι πλέον διαθέσιμο.

2. Μου αρέσουν οι άντρες με λίγη κοιλίτσα
Μόλις πήρατε τις ανασφάλειες που είχε για το σώμα του – κατά βάση, οι περισσότερες μαζεύονται σαν έξτρα μάζα λίπους στην κοιλιά – και τις κλειδώσατε σε ένα κουτάκι.

3. Βλέπω την διαφορά
Αν η λίγη κοιλίτσα άρχισε να ξεφεύγει, και τον βλέπετε να προσπαθεί να επανέλθει στις δόξες του, το να του αναγνωρίσετε την προσπάθεια που κάνει θα του δώσει ακόμα περισσότερο κίνητρο να γίνει καλύτερος.

4. Θες να μείνουμε μέσα;
Αν έχετε σχέση, και αν η σχέση σας δεν είναι δημοσιοσχετίστας, οι πιθανότητες λένε πως θα θέλει να μείνετε μέσα και θα εκτιμήσει πάρα πολύ μια χαλαρή βραδιά.

5. Σου έχω μια έκπληξη…
Υπάρχουν μερικές φράσεις που, ειπωμένες σωστά, οδηγούν μόνο σε ένα λογικό συμπέρασμα: σεξ. Είτε αποφασίσατε να κάνετε κάτι που σας ζητάει καιρό, είτε έχετε οργανώσει μια υπέροχη νύχτα που περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες του δραστηριότητες, δεν θα μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει.

6. Είσαι πολύ δυνατός
Μεταξύ μας: μπορεί να μην είναι πολύ δυνατός, και λογικά το ξέρει καλύτερα από εσάς. Αλλά αν έχετε σκοπό να του πείτε ένα ψέμα, φροντίστε να είναι αυτό. Ποιος ξέρει, ίσως ο θαυμασμός σας του δώσει δύναμη από το πουθενά.

7. Εσύ είσαι πιο ωραίος
Συγκρίνουμε τον εαυτό μας με αυτούς που βλέπουμε γύρω μας. Και, μιας που λέμε αλήθειες, είμαστε ανταγωνιστικοί. Και ανασφαλείς. Το ζήτημα είναι ότι αυτή η φράση θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, ειδικά αν έχετε και δυο-τρία επιχειρήματα να την στηρίξετε μετά.

8. @#$&% (στο κρεβάτι)
Μπορεί να μην δηλώνουν όλοι φανατικοί θαυμαστές της πιο… πικάντικης γλώσσας στο κρεβάτι, αλλά δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Και, στο κάτω-κάτω, το σεξ έχει να κάνει με τον πειραματισμό!

9. Σε σκεφτόμουν
Τι πιο υπέροχο από το να του δείξετε να καταλάβει ότι μέσα στην μέρα σας, ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας, κάποιες στιγμές το μυαλό σας γύριζε γύρω από αυτόν. Είναι ρομαντικό, είναι γλυκό, και θα του φτιάξει την μέρα.

10. Ευχαριστώ
Αυτή η μικρή και παρεξηγημένη λέξη. Μπορεί να κάνει κάτι τόσο μικρό για εσάς, αλλά το να του το αναγνωρίσετε εκείνη την στιγμή θα του φτιάξει το κέφι. Είναι πολλές φορές στις σχέσεις που έχουμε το ταίρι μας δεδομένο, ακόμα και χωρίς να το θέλουμε. Τα μικρότερα σημάδια εκτίμησης, όμως, είναι αυτά που θα κρατήσουν μια σχέση ζωντανή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v