MLS iQTalk Top 4G: Συμφέρουσα τιμή, επαρκείς δυνατότητες  

Το νέο smartphone της MLS προσφέρει ένα άκρως ικανοποιητικό πακέτο τεχνολογιών σε ακόμα πιο ικανοποιητική τιμή.
MLS iQTalk Top 4G: Συμφέρουσα τιμή, επαρκείς δυνατότητες
του Χρήστου Τζώρτζη

Είναι γεγονός ότι όλοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αγοράσουν ένα smartphone υψηλών προδιαγραφών και υψηλού κόστους. Αυτό δεν σημαίνει ότι η συσκευή που θα επιλέξουν να αποκτήσουν πρέπει να τους στερεί τις ψηφιακές ευκολίες επικοινωνίας και ενημέρωσης που προφέρει ένα smartphone.  Ειδικά ο χρήστης που δεν απολαμβάνει τα οφέλη μιας επιδότησης, η σκέψη του όσο αφορά την αγορά ενός smartphone είναι: τα περισσότερα και στην καλύτερη τιμή.

Σε αυτή την κατηγορία – low cost value for money – "παίζει" δυνατά το MLS iQTalk Top 4G. Με κόστος μόλις 119 ευρώ και δυνατότητα σύνδεσης και σε δίκτυα 4G η συσκευή της MLS είναι ελκυστική στην κατηγορία των καταναλωτών που περιγράψαμε παραπάνω.

Το iQTalk Top 4G διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών η οποία χάρη στο IPS panel εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα και αξιοπρεπείς προβολές ακόμη και υπό μεγάλη γωνία θέασης, ενώ η ανάλυση της δεν ξεπερνά τα 480x854 pixels (218 ppi). Το "βάρος" της εκτέλεσης των λειτουργιών του Android 5.1 (Lollipop) αλλά και των εφαρμογών που θα επιλέξετε, αναλαμβάνει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής MT6735M 64-bit στο 1,0GHz με τη βοήθεια 1 GB RAM. Η συσκευή της MLS δεν "πετάει φωτιές" αλλά διαθέτει αξιοπρεπείς επιδόσεις χωρίς προβλήματα ή άλλα… κολλήματα.

Η πίσω (κύρια) κάμερα του iQTalk Top 4G είναι ανάλυσης 8MP, διαθέτει LED Flash και έχει τη δυνατότητα να "τραβάει" βίντεο υψηλής ευκρίνειας HD. Η μπροστά κάμερα είναι ανάλυσης 3,2 MP που επαρκούν για βιντεοκλήσεις ή για όμορφες selfie.

Η εσωτερική μνήμη φτάνει τα 8 GB και με τη χρήση κάρτας μνήμη micro SD μπορείτε να αποκτήσετε 32 GB επιπλέον.

Το πάχος του MLS iQTalk δεν ξεπερνά τα 8,9 χιλιοστά και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 131 γραμμάρια με το ύψος και πλάτος της συσκευής να φτάνουν τα 13,6 και 6,6 εκατοστά κυρίως λόγω του μεγάλου frame και κυκλοφορεί σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό και ροζ).

Κάπου εδώ ολοκληρώνονται τα χαρακτηριστικά του iQTalk Top 4G, ωστόσο η MLS με την τεχνογνωσία που διαθέτει σε συστήματα αναγνώρισης φωνής και πλοήγησης δεν θα άφηνε χωρίς "προίκα" ακόμη και μια low budget συσκευή.

Η μαγική λέξη – για την ακρίβεια η μαγική εφαρμογή – είναι το MAIC (MLS Artificial Intelligence Center). Πρόκειται για ένα σύνολο 10 πρακτικών εφαρμογών αναγνώρισης φωνής.

Πιο συγκεκριμένα το "πακέτο" MAIC περιλαμβάνει το, Talk&Cal με το οποίο μπορεί να πείτε το όνομα που θέλετε να καλέσετε και η κλήση να γίνει αυτόματα, το Talk&SMS για να κάνετε αυτά που λέτε SMS, το Τalk&Translate το οποίο μεταφράζει τη λέξη ή τη φράση που θα εκφωνήσετε, το Talk&Watch το οποίο κάνει αναζήτηση βάσει φωνητικών εντολών στο YouTube, το MLSPedia που βρίσκει πληροφορίες για λήμματα που θα πείτε και σας διαβάζει αυτές τις πληροφορίες, Talk&Email για να υπαγορεύσετε το κείμενο που θα στείλετε για email, το Talk&Search για αναζητήσεις στο Google με φωνητικές εντολές, το Talk&Post για να post-αρετε στο Facebook δια της φωνής σας, το MLS Caller ID για να ακούσετε ποιος σας καλεί και τέλος το Talk&Drive, η εξαιρετική εφαρμογή πλοήγησης της MLS που σας καθοδηγεί στον προορισμό σας δεχόμενη φωνητικές εντολές για τ που θέλετε να  πάτε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v