Κερδίστε το HTC Desire 620 από την Cosmote!

Η Cosmote και το Inlife.gr σας προσφέρουν το 4G Smartphone HTC Desire 620. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κάντε το δικό σας!
Κερδίστε το HTC Desire 620 από την Cosmote!

Η COSMOTE προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη του In2life.gr ένα Smartphone HTC Desire 620, αξίας 269€.

Το HTC Desire 620 είναι ένα προηγμένο 4G Smartphone με μοντέρνο σχεδιασμό και εντυπωσιακές επιδόσεις. Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο σερφάρισμα στο internet, να κατεβάζει τις αγαπημένες του εφαρμογές και να λαμβάνει τα e-mail του πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στο 4G δίκτυο της COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 75% του πληθυσμού της χώρας.

Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής 5’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz και είναι ιδανικό για να τραβάτε φωτογραφίες και videos υψηλής ευκρίνειας και από τις δύο πλευρές. Και αυτό γιατί το HTC Desire 620 διαθέτει κύρια κάμερα 8MP με τεχνολογία αυτόματης εστίασης και εμπρόσθια κάμερα 5MP με ενσωματωμένη τη λειτουργία αντίστροφης μέτρησης για τέλειες selfies. Η συσκευή υποστηρίζει, επίσης, την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμη και όταν έχει θόρυβο.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v