Τα πιο hot αξεσουάρ της φετινής άνοιξης

Η φετινή άνοιξη φέρνει… παλιές αγάπες, αλλά και νέες τάσεις στα αξεσουάρ για τις καθημερινές μας εξόδους.
Τα πιο hot αξεσουάρ της φετινής άνοιξης
Ποια αξεσουάρ θα αναδείξουν το ανοιξιάτικο look μας;

Καπέλα Biker Boy


Ιδανικό γυναικείο (και ανδρικό) αξεσουάρ για τις πρωινές εξόδους ή για μια βόλτα του… Σαββατοκύριακου. Ταιριάζουν με κάζουαλ ντύσιμο σε κάθε πιθανό συνδυασμό. Πάρτε ιδέες και αγοράστε αναλόγως από εδώ. 

Mini bags

Κορίτσια, αυτές οι μικροσκοπικές τσάντες μπορεί να μην είναι τέρατα ευρυχωρίας, δίνουν όμως στιλ και άποψη στις εξόδους σας, καθημερινές ή και πιο «επίσημες». Δείτε μερικές εδώ και μια ενδιαφέρουσα πρόταση από την Revolve εδώ. 

Μινιόν γυαλιά ηλίου


Η φετινή άνοιξη ανοίγει το δρόμο για να… μικρύνουν (αγάπη μου) τα γυαλιά ηλίου κι έτσι τα μινιόν σχέδια ορίζουν τις ηλιόλουστες εξόδους μας μέσα από εκλεπτυσμένες και μοδάτες αγορές όπως αυτή εδώ  ή αυτή. Ένα 90s revival που θα φορεθεί πολύ.


Statement σκουλαρίκια



Αντέχουν ακόμα – 2 χρόνια για την ακρίβεια και συνεχίζουν να είναι της μόδας. Τα μεγάλα αυτά σκουλαρίκια έχουν υπέροχα σχήματα, χρώματα και περίτεχνες λεπτομέρειες που τα κάνουν να μοιάζουν με έργα τέχνης… στα αυτιά σας. Είτε με στρας είτε με χαβανέζικο χαρακτήρα είτε με boho προσανατολισμό, ένα είναι σίγουρο: θα απογειώσουν το στιλ σας.


Πλήρης διαφάνεια

Ξεχωριστή κατηγορία από μόνα τους, τα διάφανα αξεσουάρ, κυριαρχούν στο street style για τις καθημερινές μας εξόδους. Η ποικιλία τους; Τεράστια. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφανα backpacks, διάφανες τσάντες ακόμα και διάφανες γόβες, γιατί όχι; 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v