Πώς να συνδυάσω την τσάντα μου;

Τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και… οι «κανόνες» που δεν ισχύουν, αλλά δίνουν ιδέες, για να συνδυάσετε σωστά την τσάντα σας σε σούπερ στιλάτες εμφανίσεις.
Πώς να συνδυάσω την τσάντα μου;
Ο πολυχρονεμένος κανόνας που θέλει τα παπούτσια να συνδυάζονται με το χρώμα και το στυλ της τσάντας τείνει να ξεχαστεί. Όχι επειδή ήταν ποτέ λάθος, αλλά επειδή οι παραδόσεις είναι καλό να εξελίσσονται μαζί με τους ανθρώπους και τις εποχές.

Δεν είναι πια απαραίτητο η μαύρη σας τσάντα να μην βγαίνει από το σπίτι αν δεν φοράτε μαύρα παπούτσια, λες και πρόκειται για κάποιου είδους ξόρκι. Για την ακρίβεια, τίποτα δεν είναι ακριβώς «απαραίτητο». Οι «κανόνες» αυτού του είδους υπάρχουν για να παίρνουμε ιδέες και να εμπνεόμαστε για να δημιουργήσουμε το δικό μας ενδιαφέρον αποτέλεσμα, και όχι για να τους ακολουθούμε ευλαβικά.

Τώρα που το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ιδού μερικές ιδέες για σούπερ συνδυασμούς τσάντας, παπουτσιών και λοιπών αξεσουάρ για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

Τα γήινα χρώματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, και οι τόνοι που πλησιάζουν, αλλά δεν είναι ακριβώς ίδιοι μεταξύ τους, κάνουν τέλειους συνδυασμούς τόσο τσάντας-παπουτσιών, όσο και με τα ρούχα που θα φορέσετε.



Λάβετε υπ’ όψιν και τα υφάσματα, πέρα από τα χρώματα, για συνδυασμούς με περισσότερη φαντασία. Ένα τζιν με μια μπλε τσάντα, ας πούμε, είναι τέλειος συνδυασμός για τις casual εμφανίσεις σας.



Όταν κρατάτε μεγάλη τσάντα, επιλέξτε πιο ουδέτερα παπούτσια –θέλουμε το βλέμμα να πέφτει σε ένα σημείο, όχι σε δύο.





Αντίστοιχα, για τις βραδινές σας εμφανίσεις, τα μικροσκοπικά τσαντάκια με μακριές αλυσίδες συνδυάζονται τέλεια με ένα ζευγάρι τολμηρά τακούνια.



Το casual chic που αγαπούν πολύ οι σχεδιαστές τώρα τελευταία, εμπνέει συνδυασμούς όπως αυτός –χαριτωμένα τσαντάκια με τα αγαπημένα σας αθλητικά.



Οι διχρωμίες είναι φίλοι σας –συνδυάζοντας μόνο ένα από τα χρώματα κάθε φορά, όπως στο παράδειγμα που ακολουθεί, πετυχαίνετε την πολυπόθητη αρμονία, χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθήσατε πάρα πολύ.



Χρυσάφια, ασήμια και λοιπά τολμηρά συνδυάζονται οπωσδήποτε με όσο πιο ουδέτερα (έως και λευκά) χρώματα, για να αποφύγουμε συνειρμούς με Δεκαπενταύγουστους και ιερές εικόνες.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v