Be a Celebrity νοικιάζοντας... πολυτέλεια!

Πόσα φορέματα που σας κόστισαν μία περιουσία βρίσκονται θαμμένα στη ντουλάπα σας; Και πόσες φορές πια να βάλετε το ίδιο φόρεμα; Το Be a Celebrity σας δίνει τη λύση νοικιάζοντάς σας επώνυμες δημιουργίες με κόστος αφάνταστα χαμηλό.
Be a Celebrity νοικιάζοντας... πολυτέλεια!
Πόσες φορές επενδύσαμε μια μικρή περιουσία για ένα βραδινό φόρεμα που ποτέ δεν ξαναφορέσαμε; Πόσες φορές αναγκαστήκαμε να εμφανιστούμε σε κάποιο event με μια τουαλέτα που όλοι έχουν ξαναδεί να φοράμε; Μήπως το πανάκριβο φόρεμα που (με τόσες ενοχές!) αγοράσαμε για το γάμο της κολλητής μας είναι στη ντουλάπα μας άθικτο και ίσως εκτός μόδας πια; Πόσες φορές «ζηλέψαμε» το φόρεμα κάποιας επώνυμης, στο περιοδικό που ξεφυλλίζαμε; Πρόκειται να φορέσουμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα πάνω από δύο φορές;

Την απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, που μπορεί να ακούγονται ασήμαντα αλλά μοιάζουν βουνό όταν προκύψει η τρομακτική ερώτηση «Τι να βάλω;», μας δίνει το πρωτοποριακό showroom της κυρίας Μαριέττας Μίχα, Be a Celebrity! Πώς; Με μία απλούστατη διαδικασία που μας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, εξασφαλίζοντάς μας την πιο glamorous εμφάνιση με την επώνυμη τουαλέτα που ονειρευόμαστε.

Το πρωτότυπο του πράγματος; Την τουαλέτα που θα επιλέξουμε, δεν την αγοράζουμε. Τη νοικιάζουμε την Παρασκευή το απόγευμα, τη φοράμε στο event που έχουμε να πάμε και την επιστρέφουμε την Κυριακή το απόγευμα, μέσα στο υπέροχο trendy box από το οποίο την παραλάβαμε. Κάτι σαν σύγχρονες Σταχτοπούτες, δηλαδή, που με το μαγικό ραβδάκι της η κ. Μίχα μας μεταμορφώνει για ένα βράδυ σε πριγκίπισσες.

Ενοικίαση φορεμάτων, λοιπόν. Και τι φορεμάτων! Βρεθήκαμε, πρόσφατα στο showroom Be a Celebrity και εντυπωσιαστήκαμε με την ποικιλία, την πολυτέλεια και φυσικά τις super χαμηλές τιμές για φορέματα που αξίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, με ένα κόστος από 80 έως 160 ευρώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες φορέματα μεγάλων οίκων, όπως Dior, Missoni, Cavalli, αυτό που σας αρέσει. Η στυλίστρια του Be a Celebrity θα σας βοηθήσει να το φορέσετε όπως ακριβώς πρέπει, ενώ θα σας προτείνει, από μία εξίσου μεγάλη συλλογή, τα κατάλληλα αξεσουάρ και κοσμήματα.

Γυναικεία ματαιοδοξία ή απλή πρακτικότητα; «Ένας συνδυασμός και των δύο», μας λέει η κ. Μίχα, αφού χάρη στο Be a Celebrity, η υπερπολυτελής τουαλέτα που θαυμάσαμε σε κάποιο γνωστό defile μπορεί να γίνει δική μας με πολύ λιγότερα χρήματα. Αλλά όχι μόνο η τουαλέτα. Στο showroom θα βρείτε, εκτός από βραδινά, και cocktail dresses, αλλά και κοστούμια, όλα προμηθευμένα από εμπόρους της Νέα Υόρκης και του Μιλάνου, και όλα μοναδικά αφού δεν υπάρχουν μεγέθη ή δεύτερα κομμάτια για το ίδιο ρούχο.

«Ο σκοπός είναι η κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική», τονίζει η κ. Μίχα. «Δεν θα θέλαμε μία κυρία που θα νοικιάσει ένα φόρεμα από εμάς να βρεθεί σε ένα event, όπου μία άλλη κυρία θα φορά ακριβώς το ίδιο φόρεμα. Κι αν αυτό συμβεί, τουλάχιστον δεν θα είναι δικό μας.» Τα φορέματα, άλλωστε, δεν αλλάζουν παραπάνω από 6 ή 7 «χέρια» το καθένα, ενώ δεν είναι λίγες οι κυρίες που νοικιάζουν το ίδιο φόρεμα για παραπάνω από μία φορά.

Σε ποιες απευθύνεται το Be a Celebrity; Σε tv personae, τραγουδίστριες, ηθοποιούς, επιχειρηματίες, αλλά κυρίως σε κάθε γυναίκα που θέλει να κάνει μία ξεχωριστή εμφάνιση, χωρίς να νιώθει τύψεις για το υπέρογκο ποσό που ξόδεψε για μία τουαλέτα. Σε γυναίκες που αναζητούν μία ολοκληρωμένη ενδυματολογική πρόταση από την κορφή ως τα νύχια. Σε όλες εμάς. Και όχι μόνο.

Μία ακόμα πρωτοπορία του Be a Celebrity είναι το Personal Shopping, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες. Τι σημαίνει αυτό; Διαθέτετε ένα μεγάλο budget, το οποίο σκοπεύετε να ξοδέψετε σε ρούχα και αξεσουάρ; Το Be a Celebrity βγαίνει βόλτα μαζί σας στα μαγαζιά, σας συμβουλεύει στις επιλογές σας, σας βοηθά να καταλήξετε στα ρούχα που θα αγοράσετε αλλά και να αποφύγετε τυχόν στιλιστικά λάθη. Γίνεται για μερικές ώρες ο ενδυματολογικός σας μέντορας, τον οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε στις σημαντικές σας αγορές. Η υπηρεσία αυτή δεν θα σας κοστίσει πάνω από 100 ή 200 ευρώ, ανάλογα με το χρόνο που χρειαστείτε για τα ψώνια σας.

Όταν μάλιστα γίνετε πελάτισσα του Be a Celebrity, θα έχετε και τη δυνατότητα να απολαύσετε τις υπηρεσίες του V.I.P. Service, που σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικά το ρούχο που θέλετε και οι υπεύθυνες, εφόσον γνωρίζουν το στυλ και το σωματότυπό σας, το φέρνουν στο χώρο σας και σας βοηθούν να ετοιμαστείτε. Τέλος, επειδή ατυχήματα συμβαίνουν πάντα, στο Be a Celebrity έχουν προνοήσει με την υπηρεσία Emergency Service, χάρη στην οποία, αν το ρούχο σας φθαρεί ή λερωθεί λίγο πριν την έξοδό σας, μπορεί να αντικατασταθεί άμεσα, με ένα, φυσικά, μικρό πρόστιμο.

Κάντε, λοιπόν, ό,τι κάνουν όλες οι celebrities και σταματήστε να ξοδεύετε τεράστια ποσά σε πολυτελή ρούχα που θα φορέσετε ελάχιστες φορές. Επισκεφθείτε τον υπέροχο χώρο του Be a Celebrity, πιείτε έναν καφέ και συζητήστε με την κ. Μίχα τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Το ζεστό περιβάλλον, η φιλική υποδοχή και οι αμέτρητες προτάσεις θα σας μαγέψουν!



Be a Celebrity: 
Αβέρωφ 10, Χαλάνδρι (1ος όροφος), τηλ. 210 6845361.
 
Έλενα Μπούλια
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Αποστολάκης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v