ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

"Σκίζει" το νέο Opel Crossland X

Έχοντας υψηλές πωλήσεις από τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του, το νέο Opel Crossland X φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει στην αγορά των μικρών crossover.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται. Το νέο Opel Crossland X, ξεπέρασε τις 50.000 πωλήσεις! Στιλάτο και συμπαγές εξωτερικά, εξαιρετικά ευρύχωρο και ευέλικτο εσωτερικά, με μοντέρνα διχρωμία και προηγμένη εμφάνιση SUV – αυτά είναι μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου Opel Crossland X, που έχουν ήδη πείσει πάνω από 50.000 πελάτες σε όλη την Ευρώπη.

Η παραγγελιοληψία ξεκίνησε το Μάρτιο και τα πρώτα Crossland X έφτασαν στις εκθέσεις Διανομέων της Opel πριν από μερικές εβδομάδες. Εκτός από τους πελάτες όμως, το νέο Opel Crossland X έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής και από τον αυτοκινητιστικό Τύπο. Οι συντάκτες του ειδικού τύπου δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από το πειστικό μίγμα στυλ, λειτουργικότητας και ευρυχωρίας του μικρού crossover. Μέχρι σήμερα, το Crossland X έχει κερδίσει σε έξι από επτά συγκριτικές δοκιμές σε πέντε χώρες. Στη Γερμανία επικράτησε εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού στις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησαν τα Auto Bild (11 Αυγούστου), auto motor und sport (17 Αυγούστου) και Auto Zeitung (22 Αυγούστου). Στην Ολλανδία, το Crossland X κέρδισε στη δοκιμή του Auto Week test (9 Αυγούστου), στην Ιταλία θριάμβευσε στο Automoto (7 Αυγούστου) και στην Πολωνία αντίστοιχα στο Auto Świat (21 Αυγούστου).

Κάμερες οπισθοπορείας και Park Assist καταργούν το στρες του παρκαρίσματος

Περίπου το 50% των πελατών παραγγέλνει το Crossland X με Κάμερα Οπισθοπορείας (Rear View Camera) ή Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας (Panoramic Rear View Camera) που αυξάνει τη γωνία θέασης στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου μέχρι 180 μοίρες.

Όπως αρμόζει σε ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για αστικές περιοχές, το 40% των πελατών  Crossland X επιλέγει Εμπρός και Πίσω Συστήματα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Front and Rear Park Assist), ενώ σχεδόν ο ένας στους τέσσερις επιλέγει την τελευταία γενιά  του Προηγμένου Συστήματος Υποβοήθησης Παρκαρίσματος (Advanced Park Assist). Το σύστημα αυτό αναγνωρίζει κατάλληλους χώρους στάθμευσης και παρκάρει αυτόματα το αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί επίσης να εξέρχεται αυτόματα από το χώρο στάθμευσης. Και στις δύο περιπτώσεις, η μόνη υποχρέωση του οδηγού είναι ο έλεγχος των πεντάλ.

Οι παραγγελίες για προβολείς LED και καθίσματα AGR επιβεβαιώνουν τη φήμη της Opel στην υψηλή τεχνολογία. Οι παραγγελίες για το νέο Crossland X αποδεικνύουν επίσης την ισχυρή φήμη της Opel στις τεχνολογίες φωτισμού και καθισμάτων. Σχεδόν το ένα στα πέντε αυτοκίνητα έχει παραγγελθεί με το καινοτόμο σύστημα προβολέων full LED, που διασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα στο σκοτάδι και εργονομικά καθίσματα AGR για τον οδηγό και το συνοδηγό. Η Opel είναι η μοναδική στην κατηγορία που προσφέρει τέτοια βραβευμένα καθίσματα με πιστοποίηση AGR (Campaign for Healthier Backs).

Από τις 50.000 παραγγελίες για το νέο Crossland X, δημοφιλέστερη έκδοση είναι αυτή με τον πλουσιότερο εξοπλισμό και την ονομασία Innovation. Επιπλέον, σχεδόν όλοι όσοι παρήγγειλαν τη συγκεκριμένη έκδοση προτίμησαν τη διχρωμία με χρωματική αντίθεση οροφής και αμαξώματος.

 

SPONSORED LINKS

"Όταν παραπονιέσαι για το κακό, το διπλασιάζεις. Όταν το περιγελάς, το εξουδετερώνεις."

Κομφούκιος

  • 1809 - Έρχεται στον κόσμο ο Έντγκαρ Άλαν Πόε, αμερικανός συγγραφέας και ποιητής.
    1829 - Πραγματοποιείται η πρεμιέρα του "Φάουστ" του Γκαίτε.
    1943 - Το αντιτορπιλλικό Βασίλισσα Όλγα ΙΙ βυθίζει ανοιχτά της Τύνιδας την ιταλική κορβέτα Στρόμπολι.
    1966 - Η Ίντιρα Γκάντι ορκίζεται για πρώτη φορά πρωθυπουργός της Ινδίας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY