Γνώρισε το νέο Renault Megane στον Σφακιανάκη

Η Renault Σφακιανάκης μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την οδηγική αίσθηση του νέου Megane.
Γνώρισε το νέο Renault Megane στον Σφακιανάκη
Η Renault Σφακιανάκης σας προσκαλεί να ανακαλύψετε την οδηγική αίσθηση του νέου Renault Megane στα MEGANE OPEN DAYS που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στην Λ.Κηφισίας 29-31 στο Μαρούσι & στην Λ.Βουλιαγμένης 580 στην Αργυρούπολη, από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 8 Ιουλίου.

Κατά την διάρκεια των MEGANE OPEN DAYS σας δίνεται η δυνατότητα να ανακαλύψετε το νέο Megane, με ένα μοναδικό test drive ενώ παράλληλα θα  γνωρίσετε από κοντά όλα τα προηγμένα συστήματα του μοντέλου, όπως το σύστημα πολυμέσων R-Link2 με την κάθετη οθόνη αφής των 8,7’’, αλλά και το αποκλειστικό σύστημα multisense που διαμορφώνει το χαρακτήρα του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

Παράλληλα στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, θα ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων ένα ειδικό πλαίσιο προνομίων για την απόκτηση του νέου Megane, το οποίο εκτός των άλλων περιλαμβάνει: Nέες μειωμένες τιμές με όφελος από 760 - 3.160 ευρώ. Χρηματοδότηση με επιδοτούμενο επιτόκιο 3.9%. Δωρεάν εργοστασιακή εγγύηση για 5 χρόνια.Δωρεάν οδική βοήθεια για 3 χρόνια. Έκπτωση 30% στην λιανική τιμή σε όλα τα αξεσουάρ του Megane.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v