Νέο Citroen C3 Aircross: φινετσάτο crossover

Το «αδερφάκι» του C3 είναι ένα συμπαγές crossover νέας γενιάς με έντονη προσωπικότητα.
Νέο Citroen C3 Aircross: φινετσάτο crossover
Τα crossover πλέον αποτελούν την προτεραιότητα όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Είναι η νέα τάση που καθημερινά προσελκύει όλο και περισσότερους υποψήφιους αγοραστές. Τα αυτοκίνητα που συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των βασικών κατηγοριών οδηγούν τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου.

Η Citroen δίνει την δική της άποψη για το αυτοκίνητο που από το πρωί μέχρι το βράδυ θα είναι ο πιστός σύντροφος του οδηγού. Το όχημα που εκτελεί όλες τις εντολές στη καθημερινή κίνηση μας και είναι έτοιμο για μια απόδραση ονομάστηκε Citroen C3 Aircross.

Αποτελεί την πρώτη σημαντική εξέλιξη του βραβευμένου Citroen C3. Το supermini με την γαλλική αύρα απέκτησε ένα αδελφάκι που έχει περισσότερα προσόντα.

Το C3 Aircross, είναι ένα συμπαγές crossover νέας γενιάς με έντονη προσωπικότητα. Η καινοτόμος σχεδίαση του αμαξώματος και οι γενναιόδωρες διαστάσεις, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό και με ιδιαίτερη αισθητική σύνολο. Και επειδή οι Γάλλοι γνωρίζουν τα μυστικά της εμφάνισης, δημιουργήσαν 90 χρωματικούς συνδυασμούς για το αμάξωμα και 5 για το εσωτερικό. Εμπνευσμένο από τις απαιτήσεις των οδηγών, εξασφαλίζει μεγάλη άνεση και αίσθηση ευρυχωρίας, χάρη στην πανοραμική γυάλινη οροφή και την εξαιρετική ορατότητα.

Εφοδιάζεται με το προηγμένο σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης Grip Control και αυτόματης κατάβασης Hill Descent για να συνεχίζει εκεί που ή άσφαλτος τελειώνει. Ταυτόχρονα είναι εφοδιασμένο με 12 προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης στα οποία περιλαμβάνεται το head up display και 4 πρωτοποριακές τεχνολογίες συνδεσιμότητας με επιπλέον δυνατότητα ασύρματης, επαγωγικής φόρτισης smartphone.

Το νέο συμπαγές Citroen C3 Aircross θα είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή και στην ελληνική αγορά στο δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v