Νίκη της αυτοκίνησης

Μια ακόμα έκθεση 'Αυτοκίνηση' έφτασε στο τέλος της, συγκεντρώνοντας κατά πλειοψηφία μόνο θετικές εντυπώσεις.
Νίκη της αυτοκίνησης
του Σπύρου Ρέκκα 

Η έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015», πέρασε στην ιστορία του αυτοκινήτου και κατέλαβε εξέχουσα θέση στη λίστα των πλέον επιτυχημένων διοργανώσεων που έγιναν στη χώρα μας. Κατά την διάρκεια της μοναδικής έκθεσης που έγινε στην Ελλάδα το 2015, οι φίλοι του αυτοκινήτου και της τεχνολογίας έδωσαν το παρόν και επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον τους για την αυτοκίνηση και τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 68.000 και η αύξηση στη προσέλευση κοινού ξεπέρασε το 14%, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση.

Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στήριξαν με κάθε τρόπο την φετινή έκθεση και διαπίστωσαν για μια ακόμη φορά, ότι η συμμετοχή τους είναι μια από τις καλύτερες επικοινωνιακές ενέργειες.

Εκτός από την άμεση ενημέρωση που πρόσφεραν σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης, εκμεταλλεύθηκαν και την ευκαιρία για να αυξήσουν τον όγκο των πωλήσεων τους και να δώσουν το στίγμα της ελληνικής αγοράς για το 2016.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό περισσότερο από 16 νέα μοντέλα. Ειδικότερα οι επισκέπτες είδαν τις ειδικές εκδόσεις καθώς και τα δημοφιλή μοντέλα των εταιρειών: Abarth, Alfa Romeo, Αudi, BMW Hellas , Citroen , Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Honda,Hyundai, Jeep, Lancia, Mini , Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Ssangyong, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Σημαντική στοιχείο της φετινής διοργάνωσης ήταν η χορηγία της FISIKON που προστέθηκε στον τίτλο της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ. Η παρουσία της FISIKON ήταν πολύ σημαντική για όλους τους συμμετέχοντες, γιατί η νέα υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 195 23-01-2015) οριοθετεί και επιτρέπει την έναρξη μετατροπών αυτοκινήτων σε σχήματα διπλού καυσίμου με τη χρήση φυσικού αερίου.

Οι διοργανωτές της έκθεσης εκτιμώντας όλα τα νέα δεδομένα και την αγάπη του κοινού για το αυτοκίνητο, προγραμμάτισαν την επόμενη έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί 5 έως 15 Νοέμβριου 2016, στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, με πολλές εκπλήξεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v