Το Auto Battleships Festival επιστρέφει στο ΣΕΦ

Το Auto Battleships Festival επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να σκορπίσει συγκινήσεις στους φίλους της αυτοκίνησης.
Το Auto Battleships Festival επιστρέφει στο ΣΕΦ
To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 12 & 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας με σκοπό να ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης. Πρόκειται για το γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις οποιουδήποτε οχήματος με τροχούς, ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα που διοργανώνει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, όσο και στον πολιτισμό.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι όλων των ειδών επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, όπως στην παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου - αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα κ.α.

Στο φεστιβάλ, επίσης, έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελ για την Έρευνα και Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια, την Πρόληψη και Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων επιστήμονες, καθηγητές, οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του μηχανοκίνητου. Ταυτόχρονα, θα εξελίσσονται τεχνικά σεμινάρια μηχανολογίας για βελτιώσεις - tuning από μηχανικούς, για βελτιωτές-αντιπρόσωπους και άλλους φορείς που συμβάλλουν στην εξέλιξη του μηχανοκίνητου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και παρουσιάσεις από το ΙΟΑΣ (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»).

Ο δρόμος της «μεγαλύτερης οδικής ναυμαχίας» φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs πολυτελών αυτοκινήτων και άλλων ειδικών κατηγοριών. Στόχος είναι αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό, καθώς το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.

Διαβάστε παρακάτω τι μας είπε ο διοργανωτής του φεστιβάλ κ. Μιχαήλ Κοντιζάς:

Να περιμένουμε στο ΣΕΦ κάτι από την τελευταία ταινία "Fast and Furious";
Ίσως και κάτι παραπάνω. Θα υπάρχουν αρκετά καινούργια μηχανοκίνητα θεάματα όπως Toyota Starlet Show Time, Stunt ATV κ.α. αλλά και τα γνώριμα σε όλους όπως διαγωνισμοί Burn Out, Jap Style, ιστορικών μοτοσυκλετών, Drift Show, Stund extreme Show [αυτοκίνητα σε 2 ρόδες], ο θρυλικός γύρος του Θανάτου, που θα μας κόψουν την ανάσα όπως κάθε χρόνο.

Ποιο είναι το μεγάλο όνειρο για τα επόμενα χρόνια;
Το όνειρο είναι να μεγαλώσει και να τελειοποιηθεί το Auto Battleships Festival και να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για το χώρο του αυτοκινήτου στη χώρα μας. Να πραγματοποιείται κάθε χρόνο ένα φεστιβάλ – θεσμός με πολλά show, διαγωνισμούς, επιδείξεις δεξιοτεχνίας κ.α. σχετικά με το Auto κομμάτι αλλά ταυτόχρονα να είναι πολυθεματικό με events και άλλου περιεχομένου, αλλά πάντα με κεντρικό πρωταγωνιστή πέραν του αυτοκινήτου, τον εκθέτη επαγγελματία ανεξαρτήτως ειδικότητας, εξειδίκευσης, δραστηριότητας ή οικονομικής κατάστασης.

Δύσκολες οι μεγάλες παραγωγές σήμερα;
Οπωσδήποτε όμως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που βιώσαμε όλοι μας δεν ήταν κάτι απλό ή κάτι που να έχει συμβεί ξανά. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα και στην απλή καθημερινή μας ζωή. Συναντήσαμε λοιπόν αρκετές δυσκολίες προετοιμάζοντας μια τέτοια παραγωγή αλλά τα καταφέραμε. Η διοργάνωση του Autobattleships Festival, σε επαφή με την κοινωνία κι αφουγκραζόμενη αυτές τις συνθήκες που αναφέραμε, αποφάσισε το εισιτήριο εισόδου να είναι εξαιρετικά χαμηλό με τιμή στα 4€ και όλοι όσοι θα το προμηθευτούν, θα έχουν τη δυνατότητα ν’ απολαύσουν για περισσότερες από μια φορά τα μοναδικά show που θα πραγματοποιηθούν στους χώρους της εκδήλωσης.

 
Motor Show Events
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Festival έχουν προγραμματιστεί μοναδικά show: Drift Show, διαγωνισμός Burn Out, καλλιστεία για Design & Beauty αλλά και εσωτερικών χώρων, διαγωνισμός ήχου [Sound Quality, Voice, Espl, Master], Έκθεση Αυτοκινήτων κ.α. Το κεντρικό υπερθέαμα όμως είναι το «Born to Race», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το βράδυ.

Στην διάρκεια του φεστιβάλ, διάφορα happenings και Show θα εξελίσσονται παράλληλα, όπως: Fire Show, Πυροτεχνήματα, Αθλητικές Επιδείξεις, Show με ποδήλατα και skateboard, Χορευτικές επιδείξεις, συναυλίες αλλά και Dj set και διαγωνισμοί. Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση σχετικά με την Ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα.

 
Μάθετε περισσότερα εδώ

Info:
Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου
Σ.Ε.Φ.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:00 και κλείνουν στις 23:00
Γενική Είσοδος: 3€
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v