Ευκολότερη η απόκτηση της ανανεωμένης BMW Σειράς 1

Η BMW Financial Services αναβαθμίζει το πρόγραμμα χρηματοδότησης για την ανανεωμένη σειρά της BMW.
Ευκολότερη η απόκτηση της ανανεωμένης BMW Σειράς 1
του Σπύρου Ρέκκα

Η ανανεωμένη BMW Σειρά 1 λανσάρεται στην Ελλάδα και αναμένεται να αποσπάσει σημαντικό μερίδιο από την κατηγορία των premium μικρομεσαίων αυτοκίνητων. Διαθέτει ανανεωμένη σχεδίαση, υψηλή αισθητική και νέους απίστευτα αποδοτικούς κινητήρες BMW TwinPower Turbo.

Με σχεδόν δύο εκατομμύρια αυτοκίνητα της BMW Σειράς 1 να έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία δέκα χρόνια, το ανανεωμένο πισωκίνητο μοντέλο προτίθεται να γίνει το νέο πρότυπο οδηγικής απόλαυσης στην premium μικρομεσαία κατηγορία. Οι εκδόσεις της ανανεωμένης σειράς με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics, διαθέτουν μια πλήρως ανανεωμένη γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και ντίζελ που επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση.

Για την ανανεωμένη BMW Σειρά 1, η BMW Financial Services αναβάθμισε το πρόγραμμα 3asyDRIVE, προσφέροντας ένα μοναδικό πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης- το 3 asyDRIVE Plus. Το 3asyDRIVE Plus συνδυάζει σε μία μηνιαία δόση όλες τις παρακάτω προνομιακές υπηρεσίες:

- Χρηματοδότηση. Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,9%. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975). Από 20% προκαταβολή. Διάρκεια 12, 24, 36 ή 48 μήνες. Προστασία δανείου/δόσεων. Τελευταία μεγάλη δόση με 3 εναλλακτικές: Ανταλλαγή, Απόκτηση, Επιστροφή.
- Εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος στη λήξη του δανείου
- Ασφάλιση οχήματος για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σε συνεργασία με την Allianz. Σταθερό και προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης. Εγγυημένη αξία οχήματος.
- Ένα χρόνο δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης BMW. Η επέκταση εργοστασιακής εγγύησης BMW ισχύει για ένα χρόνο επιπλέον της διετούς εργοστασιακής εγγύησης ή έως τη συμπλήρωση 60.000 χλμ. του αυτοκινήτου. Μέσω της Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW, η BMW σας θα επισκευάζεται από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, οι οποίοι σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη ασφάλεια, μέσω της εγγυημένης χρήσης γνήσιων ανταλλακτικών BMW.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW Financial Services στο τηλέφωνο: 210-9118500
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v