Superb: H νέα ναυαρχίδα της Skoda

Η τσέχικη εταιρεία λανσάρει στο Σαλόνι της Γενεύης την τρίτη γενιά του Superb, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση θα αποτελεί «σχεδιαστική επανάσταση».
Superb: H νέα ναυαρχίδα της Skoda
του Σπύρου Ρέκκα

Η Skoda ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον γιατί οι περισσότεροι δείκτες των δραστηριοτήτων της παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις. Η μάρκα που έχει την αμέριστη υποστήριξη του γκρουπ VW ανακοίνωσε ότι στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (5-15/3/2015) θα εμφανίσει τη νέα ναυαρχίδα της. Πρόκειται για την τρίτη γενιά του μοντέλου Superb, ενός αυτοκινήτου που δείχνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας.

Στο νέο σκίτσο που δόθηκε από την εταιρεία απεικονίζεται ένα μεγάλο αμάξωμα με σοφιστικέ σχεδίαση το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία πολυτέλειας. Η νέα ναυαρχίδα της Skoda υιοθετεί σχεδιαστικά γνωρίσματα από το πρωτότυπο VisionC και τα συνδυάζει με τρόπο που δημιουργεί ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Από το εμπρός μέρος μέχρι πίσω, από τους μεγάλους τροχούς μέχρι την κεκλιμένη κατάληξη της οροφής, το αμάξωμα της νέας Superb χαρακτηρίζεται από αρμονικές γραμμές, ελκυστική γεωμετρία, καθαρές επιφάνειες και σμιλεμένες γωνίες. Η εξωτερική σχεδίαση είναι δυναμική και θέτει νέα στάνταρ στην πολυτελή κατηγορία, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Η δυναμικότητα θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο και της εικόνας του εσωτερικού που θα αποκαλυφθεί στις επόμενες μέρες.

Η νέα Skoda Superb θα πραγματοποιήσει τη παγκόσμια πρεμιέρα της στην Πράγα, στα μέσα Φεβρουαρίου. Ένα μήνα αργότερα θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση στη Γενεύη. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα ξεκινήσει στα μέσα του 2015.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v