Τα πασχαλιάτικα δώρα της Ford

Σε κλίμα… πασχαλινό, η Ford Motor Ελλάς επιβραβεύει τους πελάτες τις με δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ.
Τα πασχαλιάτικα δώρα της Ford
του Σπύρου Ρέκκα

Η μεγάλη γιορτή του Πάσχα πλησιάζει και η Ford Motor Ελλάς, επιβραβεύει τους πελάτες της με δώρα. Προσφέρει μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από γνωστή αλυσίδα super market.

Εφ’ όσον είστε κάτοχος ενός αυτοκινήτου Ford, αν επισκεφτείτε κάποιο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford - εξαιρούνται τα φανοβαφεία- μέχρι το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου, και πραγματοποιείστε εργασίες περιοδικής συντήρησης, μηχανικές επισκευές ή αγοράσετε αξεσουάρ αξίας μεγαλύτερης ή ίσης με 49 ευρώ(χωρίς το ΦΠΑ) συγκεντρώνετε πόντους και συμμετέχετε στη κλήρωση που έχει σαν δώρο τη δωροεπιταγή των 100 ευρώ.

Δίνεται μια δωροεπιταγή κάθε μέρα μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο για έναν τυχερό. Να σημειωθεί, ότι οι πόντοι με τους οποίους λαμβάνει μέρος στην κλήρωση ο πελάτης, κάτοχος οχήματος Ford, είναι ίσοι με την καθαρή αξία ανταλλακτικών προ ΦΠΑ που αναγράφεται στο παραστατικό που έλαβε κατά την επίσκεψή του στην εξουσιοδοτημένη μονάδα, πολλαπλασιασμένη επί την ηλικία του οχήματος (σε έτη), με πρώτη μέρα αγοράς αυτή που αναγράφεται στην άδεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες και όροι του διαγωνισμού στο www.fordnext.com/Customers  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v