Το Santa Claus Kingdom επιστρέφει στην Αθήνα

Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο που έγινε θεσμός ανοίγει για πέμπτη χρονιά τις πύλες του, με 40 μαγικά παιχνίδια στο MEC Παιανίας από 3 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου.
Το Santa Claus Kingdom επιστρέφει στην Αθήνα
Το Santa Claus Kingdom, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, ανοίγει το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και έως τις 6 Ιανουαρίου μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε Μαγικά Χριστούγεννα της Αθήνας.

Σε έναν τεράστιο στεγασμένο χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες και συνεχή λειτουργία 12 ωρών καθημερινά, συνδυάζει τη χριστουγεννιάτικη, παραμυθένια ατμόσφαιρα με πολλά - πολλά παιχνίδια, - πάνω από 40 παιχνίδια - αλλά και δημιουργικά και μουσικά εργαστήρια, παιδικές παραστάσεις, αθλητικές επιδείξεις, Μάγους και απίθανα μαγικά κόλπα, face painting κ.α.

Με ένα εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, τα παιδιά θα ξετρελαθούν θα παίξουν σε κάστρα, παγωμένα βασίλεια, στο σπίτι του Άι-Βασίλη και σε διασκεδαστικά παιχνίδια, χωρίς οι γονείς να ξεφύγουν από το budget τους.

Τι θα δούμε στο φετινό Santa Claus Kingdom

*Ο αληθινός Άι-Βασίλης έρχεται για τέταρτη χρονιά από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας για να εγκαινιάσει το Πάρκο, μαζί με τον… παγοκολλητό των παιδιών και επίσημη μασκότ του Πάρκου, τον Frodi.
*Οι περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο: Το Μαγικό Βιβλίο με τα Μυστικά, είναι η θεατρική παράσταση που φτιάχτηκε ειδικά για το Santa Claus Kingdom.
*Η πιο εντυπωσιακή «Παγωμένη» Είσοδος θα στηθεί μπροστά σε ένα «Χιονισμένο Δάσος» με πολλά δέντρα για να υποδεχθεί όλους τους επισκέπτες.
*Το Μαγικό Παγωμένο Βασίλειο θα βρίσκεται μετά τη Γέφυρα που θα φέρει μικρούς και μεγάλους στην Καστροπολιτεία, όπου θα διεξαχθεί μεγάλος διαγωνισμός Μαγείας.
*Στη Μαγική Χώρα του Λούνα Παρκ, θα βρούμε όλα τα κλασικά παιχνίδια του λούνα παρκ, αλλά και πολλά παιχνίδια-εκπλήξεις, όπως το διαστημόπλοιο μίνι-σαφάρι και το Ποντίκι που γυρνά γύρω από τον εαυτό του.
*Το Christmas Express μας καλεί να ταξιδέψουμε στη Χώρα των Ονείρων, ένα τρενάκι που κάνει ασταμάτητα διαδρομές μέσα στο Πάρκο.
*Τα παιχνίδια στον πάγο θα είναι ατελείωτα στο τεράστιο παγοδρόμιο των 400 τ.μ., στις δύο χιονοτσουλήθρες για τρελές καταβάσεις, αλλά και χάρη στα Ice Rollers, την μοντέρνα εκδοχή του πατινάζ.
*Στην Speed Land θα στηθεί για πρώτη φορά πίστα συγκρουόμενων για… τρελο-στούκες, με Formula 1 – go kart, galactica tubes, μηχανές, baby cart, ποδήλατα κ.α.
*Στον μεγαλύτερο παιδότοπο της πόλης, θα βρείτε στίβο μάχης, τσουλήθρες, πισινόμπαλες, τραμπολίνο, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση και άλλα πολλά.
*Στην Καστροπολιτεία θα συναντήσετε φουσκωτό κάστρο που καλεί τους μικρούς ιππότες σε πολλές δοκιμασίες.

Στο Santa Claus Kingdom θα πραγματοποιηθούν και φέτος πολλά δημιουργικά εργαστήρια, ενώ αν πεινάσετε θα υπάρχει οργανωμένη αγορά με καταστήματα και την Κουζίνα του Άι Βασίλη για σνακ, γλυκά, βάφλες, πίτσα, κρέπες, ποπ κορν και άλλα εδέσματα.

Το Πάρκο είναι στεγασμένο, δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες και οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.
Info:
Santa Claus Kingdom
M.E.C. Παιανίας
μέσω της Λεωφ. Λαυρίου (αριθμός 301), μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 17 - Κάντζα)
Σταθμός προαστιακού Μετρό Κάντζας, σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας,
από τον οποίο θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία
Δωρεάν χώρος στάθμευσης
Η τιμή των εισιτηρίων στην προπώληση είναι 7 ευρώ για γονείς, 13 ευρώ για παιδιά
Προπώληση στα www.viva.gr, 11876, Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Αγορά εισιτηρίων στο Ταμείο του Santa Claus Kingdom, 8 ευρώ για γονείς, 14 ευρώ για παιδιά
ειδική πολιτική για ανέργους και πολύτεκνους
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: 3 Δεκεμβρίου 2016 έως 6 Ιανουαρίου 2017
Καθημερινά 10 π.μ. – 10 μ.μ., Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v