Οι Άρχοντες των Δαχτυλιδιών στο Θέατρο Ορφέας

Μια θεατρική διασκευή για παιδιά και εφήβους του λογοτεχνικού αριστουργήματος του Tolkien, παρουσιάζεται στο Θέατρο Ορφέας από το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.
Οι Άρχοντες των Δαχτυλιδιών στο Θέατρο Ορφέας
H παράσταση « Που ΄ν΄το δαχτυλίδι » που αγαπήθηκε και παρουσιάστηκε την χειμερινή σεζόν που μας πέρασε με πολύ μεγάλη ανταπόκριση στο θέατρο Ελυζέ, ανανεώνεται, εμπλουτίζεται με εφέ και σκηνικά, δυναμώνει το cast των ηθοποιών, μεταφέρεται στο Θέατρο Ορφέας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την χειμερινή σεζόν.

Η υπόθεση
Ο Φέρυ, ένα μικρό αγόρι, αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, την καταστροφή ενός δαχτυλιδιού που κρύβει μέσα του άπλετη κακία και απληστία. Η αγνή του καρδιά του δείχνει το δρόμο και παρέα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους κατορθώνει να εξαφανίσει το κακό από τον κόσμο. Ο δρόμος που θα διασχίσει η συντροφιά των μικρών ηρώων θα είναι σκοτεινός, γεμάτος παγίδες και δύσβατος. Με δυνατά όπλα όμως τη φιλία, την αγάπη και την πίστη, θα νικήσουν και θα μάθουν τι αξίζει αληθινά στη ζωή.

Info: Θέατρο Ορφέας, Πανεπιστημίου 38 & Ιπποκράτους, Αθήνα ,
Τηλ.: 210 3604618
Κάθε Σάββατο στις 3 μμ - Κάθε Κυριακή στις 11 π.μ και στις 3 μ.μ
Εισιτήρια: 12 ευρώ (γενική είσοδος), 10 ευρώ (προπώληση εισιτηρίων), 6 ευρώ (οργανωμένες σχολικές παραστάσεις και groups)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v