Ακούστε το νέο τραγούδι του Πέτρου Κατσουρίδη

Το hit της άνοιξης είναι… μεθυσμένο. Ακούστε το ολοκαίνουριο hit του Πέτρου Κατσουρίδη, που αποτελεί το πρώτο του single.
Ακούστε το νέο τραγούδι του Πέτρου Κατσουρίδη
Ο Πέτρος Κατσουρίδης αποτελεί το νέο "αίμα" της ελληνικής ποπ μουσική σκηνής. Ο 22χρονος καλλιτέχνης που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από την Κύπρο μας συστήνεται με το πρώτο του single με τίτλο «Μεθυσμένο Τραγούδι».

Ο νεαρός τραγουδιστής υπογράφει ο ίδιος την σύνθεση και τους στίχους του τραγουδιού, μαζί με τον πολυτάλαντο Gabriel Russel.

Απολαύστε το νέο hit:


Ποιος είναι ο Πέτρος Κατσουρίδης
Ο Πέτρος Κατσουρίδης γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1995 στην Αθήνα. Πήγε σχολείο στην Ιταλική Σχολή Αθηνών και στο Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό και σπουδάζει Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει σπουδές κλασικής κιθάρας μέχρι 1η ανωτέρας και πιάνου στο Αττικο Ωδείο και ηλεκτρικής κιθάρας και φωνητικών στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας. Από ηλικία 15 ετών συνθέτει και σε ηλικία 17 ετών βγαίνει 4ος σε διαγωνισμό μουσικής της halls.

Τον προηγούμενο Απρίλιο υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την Spider Music και κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο Μεθυσμένο Τραγούδι. Έχει πραγματοποιήσει αρκετά live σε μαγαζιά στην Αθήνα και έχει συμμετάσχει και στην συναυλία κατά του καρκίνου του μαστού που πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο στην Γλυφάδα. Αυτή την στιγμή τον βρίσκουμε να γράφει τραγούδια με σκοπό να κυκλοφορήσει επόμενο single.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v