Ένα… σούπερ σέξι σποτάκι για το AIDS

Μία σούπερ σέξι διαφήμιση για το ασφαλές σεξ και την ευαισθητοποίηση σχετικά με το AIDS προβάλλεται στη Βρετανία και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Ένα… σούπερ σέξι σποτάκι για το AIDS
Ο Independent τη χαρακτήρισε μια από τις προκλητικότερες διαφημίσεις όλων των εποχών, και όχι άδικα: Στο ένα λεπτό και λίγα δευτερόλεπτα που διαρκεί, όλων των ειδών τα ζευγάρια (νέοι, γέροι, straight, ομοφυλόφιλοι και πάει λέγοντας) κάνουν σεξ σε κάθε είδους παραλλαγή –τρίο, s&m, με στολές, στο κρεβάτι, στο αυτοκίνητο, στο club, στην ύπαιθρο…

Το σποτάκι, το οποίο αποτελεί μέρος της καμπάνιας We Come Together που σχεδίασε και δημιούργησε η μη κυβερνητική οργάνωση Διεθνής Συμμαχία για το HIV/AIDS, στοχεύει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το ασφαλές σεξ και το θέμα του AIDS.

«Το κίνητρό μας για τη συγκεκριμένη καμπάνια προήλθε από κάτι που ξέρουμε χρόνια τώρα» εξηγεί ο Awo Ablo, διευθυντής εξωτερικών σχέσεων της Διεθνούς Συμμαχίας για το HIV/AIDS. «Οι δημοσκοπήσεις μας λένε ότι οι άνθρωποι, παγκόσμια, δεν ενδιαφέρονται για το AIDS. Ελπίζουμε η διαφήμιση να διδάξει με τρόπο χαρούμενο και να εκφράσει ό,τι νιώθουμε για το ασφαλές σεξ: ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να χαιρόμαστε και κάτι που σώζει ζωές».

Το σποτάκι θα προβληθεί μόνο δύο φορές στο βρετανικό Channel 4, στις 23.45 και στις 00.05 το βράδυ της Παρασκευής. Υποψιαζόμαστε, βέβαια, ότι μέχρι τότε θα έχει κάνει πολλές φορές τον γύρο του internet.



Πηγή: The Independent
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v