Καβγάδες και live ξύλο μεταξύ Κανέλλη-Κασιδιάρη

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Ηλία Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος, αφού έριξε ένα ποτήρι νερό σε υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε με τρία χαστούκια προς την Λιάνα Κανέλλη. Δείτε το περιστατικό.
Καβγάδες και live ξύλο μεταξύ Κανέλλη-Κασιδιάρη
Σε άγριο καβγά εξελίχθηκε σήμερα το πρωί η συζήτηση στο τηλεοπτικό πάνελ του Γιώργου Παπαδάκη, στην πρωινή εκπομπή του οποίου ήταν καλεσμένοι μεταξύ άλλων η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης
Η συζήτηση, ξεκινώντας από το περιστατικό της ληστείας στην Αθήνα, κατά την οποία 25χρονος σκότωσε έναν ληστή, ξέφυγε προς την έννοια της δημοκρατίας. Αφού οι δύο υποψήφιοι βουλευτές αντάλλαξαν τους χαρακτηρισμούς «παλιοκομμούνι» και «φασίσταρε», ο Ηλίας Κασιδιάρης πέταξε ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια του Σύριζα, κ. Δούρου, η οποία εκείνη την ώρα έλεγε πως «η κρίση της δημοκρατίας είναι ότι μπήκαν στο κοινοβούλιο άνθρωποι που θα την πάνε 500 χρόνια πίσω». 

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε σπρώχνοντας τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και η συνέχεια ήταν τρία απανωτά χαστούκια από τον Ηλία Κασιδιάρη στην υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, όσο ο εμβρόντητος παρουσιαστής προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Δείτε το απίστευτο περιστατικό, που πιθανότατα θα πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, στο παρακάτω video:


Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο περιστατικό;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v