Οι καλύτερες σειρές για να λιώσετε τώρα

Σούπερ ήρωες, serial killers, παλιοί γνωστοί και νέοι Θεοί καταλαμβάνουν τους δέκτες μας και μας προκαλούν να… κολλήσουμε.
Οι καλύτερες σειρές για να λιώσετε τώρα
Ελπίζουμε να έχετε αναπαυτικούς καναπέδες και άνετα υποπόδια, μιας και η σεζόν που διανύουμε στον τομέα των τηλεοπτικών σειρών είναι πιο πλούσια και ενδιαφέρουσα από ποτέ. Δεκάδες νέες παραγωγές και επιστροφές κάνουν την εμφάνισή τους και μας δελεάζουν να «λιώσουμε» μπροστά από τους δέκτες μας.

Βάζουμε τα πράγματα σε μια σειρά (ή και περισσότερες) και ξεχωρίζουμε τις καλύτερες.

Prison Break

Η θρυλική σειρά που μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα επιστρέφει και υπόσχεται να μας (ξανά) κάνει να κολλήσουμε με την επανεμφάνιση του Μάικλ Σκόφιλντ.

Twin Peaks

O πράκτορας του FBI, Dale Cooper, επιστρέφει στην οθόνη μας και στην αινιγματική πόλη του Twin Peaks, 25 χρόνια μετά την υπόθεση δολοφονίας της Laura Palmer. Μαζί του επιστρέφει στη μικρή οθόνη και ο David Lynch.

American Gods

Το φοβερό μυθιστόρημα του Neil Gaiman μεταφέρεται στη μικρή οθόνη δια χειρός Bryan Fuller («Hannibal») και Michael Green («Everwood») και ναι, είναι τόσο εντυπωσιακό όσο περιμέναμε.

The Handmaid's Tale

Το διάσημο δυστοπικό μυθιστόρημα της Margaret Atwood, με επίκεντρο μια δικτατορία εμπνευσμένη από την Παλαιά Διαθήκη, γίνεται σειρά με την Elisabeth Moss, γνωστή από το Mad Men, στον πρωταγωνιστικό ρόλο της «πορφυρής δούλης».

The Deuce

Ο David Simon του εκπληκτικού «Wire» ασχολείται με την βιομηχανία πορνό των 70s και ο James Franco πρωταγωνιστεί μαζί με την Maggie Gyllenhaal σε μια σειρά φόρο τιμής στην χρυσή εκείνη εποχή.

House of Cards

Η πέμπτη σεζόν της θρυλικής πολιτικής σειράς είναι γεγονός, και ο Frank Underwood επιστρέφει στους δέκτες μας δια χειρός Ντέηβιντ Φίντσερ για να μας ξεναγήσει ξανά στη συνομωσία, τις μηχανορραφίες και τη διαπλοκή της πολιτικής σκηνής των ΗΠΑ.

Mindhunter

Ο Φίντσερ βάζει και πάλι το χεράκι του σε μια σειρά που θυμίζει αρκετά το House of Cards, τόσο στο μυστήριο, όσο και την ατμόσφαιρα και εστιάζει σε δύο πράκτορες του FBI που μιλούν με κατά συρροή δολοφόνους ελπίζοντας να λύσουν έτσι τρέχουσες υποθέσεις.

Feud

Η νέα σειρά του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα, παραγωγού και σκηνοθέτη Ryan Murphy (American Horror Story) αφηγείται την ιστορία της θρυλικής αντιπαλότητας ανάμεσα στην Joan Crawford (Jessica Lange) και την Bette Davis (Susan Sarandon) κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο υποψήφιο για Όσκαρ θρίλερ, «What Ever Happened to Baby Jane?».

The Defenders

Το Netflix διαβάζει κόμικ (και καλά κάνει) φέρνοντας στους δέκτες μας τις περιπέτειες των Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, και Iron Fist οι οποίοι ενώνουν δυνάμεις για να σώσουν την πόλη τους.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v