Πώς είναι σήμερα τα πιτσιρίκια των ελληνικών σειρών;

Ετοιμαστείτε να νιώσετε μεγάλοι: Τα πιτσιρίκια των αγαπημένων μας ελληνικών σειρών μεγάλωσαν (πολύ) κι ομόρφυναν (εξίσου).
Πώς είναι σήμερα τα πιτσιρίκια των ελληνικών σειρών;
Προειδοποίηση: Μην συνεχίσετε την ανάγνωση αν δεν θέλετε να νιώσετε τον χρόνο να κυλά αμείλικτα από πάνω σας. Διότι, ξέρετε, δεν υπάρχει καλύτερος (ή μήπως χειρότερος;) τρόπος να συνειδητοποιήσεις πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που έβλεπες, για παράδειγμα, τον Κώστα Καρρά ως Πάτερ Ημών, από το να βρεθεί μπροστά σου μια φωτογραφία της μικρής του κόρης, που δεν είναι πια μικρή –για την ακρίβεια, είναι πολύ μεγαλύτερη, και πολύ ομορφότερη, απ’ όσο ήσουν εσύ τότε που έβλεπες τη σειρά.

Τώρα που προειδοποιήσαμε, μπορούμε να συνεχίσουμε με τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πόσο πολύ γεράσαμε όλοι.


Ο Μανωλάκης του Καφέ της Χαράς, ο Πάρης Σκαρτσολιάς, 12 ετών όταν έπαιζε τον γιο του Χάρη Ρώμα, 23 σήμερα.


Η Μαργαρίτα, η κόρη της Λίλας Καφαντάρη στη σειρά «Καληνύχτα Μαμά» λέγεται Αλεξάνδρα Νικολαΐδου και είναι σήμερα ολόκληρη γυναίκα.


Ο Μιλτιάδης από το Είσαι το Ταίρι μου είχε πέρυσι έναν μικρό ρόλο ως σερβιτόρος στο Κάτω Παρτάλι. Αν δεν τον αναγνωρίσατε, δεν σας αδικούμε.


Η Δήμητρα Δουμένη, η μικρή Όλια από το σήριαλ Λένη είναι σήμερα μια πανέμορφη κοπέλα 17 χρονών.


Να και κάποιος που ίσως αναγνωρίσετε ευκολότερα μεγάλο απ’ ό,τι μικρό: Ο μικρός Ερμής που πουλούσε λαχεία στο Ρετιρέ μεγάλωσε για να γίνει ο Ερμής Μαλκότσης, σούπερ επιτυχημένος χορογράφος, χορευτής και πρωταγωνιστής του θεάτρου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v