Game of Thrones: Όλοι οι θάνατοι της 5ης σεζόν

Αν κάτι είχε η 5η σεζόν της επικής σειράς, πέρα από μπόλικες ανατροπές και… δράκους, ήταν βία και θάνατος. Δείτε όλους όσους μας αποχαιρέτησαν στην τελευταία σεζόν.
Game of Thrones: Όλοι οι θάνατοι της 5ης σεζόν
Αποκεφαλισμοί, μαχαιρώματα, πτώσεις από μεγάλο ύψος, εγκαύματα… θανάσιμου βαθμού. Σίγουρα, οι τρόποι για να πεθάνεις στο Westeros είναι πολλοί. Και αυτό, η 5η σεζόν του Game of Thrones μας το υπενθύμισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Υπολογίζεται μάλιστα, πως η πέμπτη σεζόν ήταν η πιο θανατηφόρα της σειράς, εκτός από τη δεύτερη και τους χιλιάδες νεκρούς στη μάχη του Μαυροπόταμου. Ο… μετρητής για την τελευταία σεζόν έδειξε περίπου 1.447 θανάτους. Ποιοι ήταν αυτοί;

Ένα βίντεο, το οποίο συγκεντρώνει όλους τους θανάτους από την πέμπτη σεζόν, μας αναστατώνει, ότι είχαμε ηρεμήσει – κάπως – από το ψυχολογικό σοκ που μας επεφύλασσε το φινάλε της σειράς.

Δείτε λοιπόν το βίντεο, και (ξανά) αναφωνήστε μαζί μας: «George R.R. Martin, είσαι ένας απαίσιος και μοχθηρός άνθρωπος!».


* Η έκτη σεζόν της σειράς θα προβληθεί τον επόμενο Απρίλιο, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε και να ξαναδείτε τα επεισόδια μέσω των καναλιών Novacinema και του αποκωδικοποιητή NovaBox+ που σας επιτρέπει να γράψετε οποιοδήποτε επεισόδιο θελήσετε!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v