10 σημάδια ότι πρέπει να την κρατήσεις

Υπάρχει άραγε η τέλεια γυναίκα; Σίγουρα υπάρχει. Όσο υποκειμενικό και αν είναι όμως αυτό το «τέλεια», υπάρχουν ορισμένες αρετές που χτυπάνε καμπανάκι. Ποιες είναι αυτές; 
10 σημάδια ότι πρέπει να την κρατήσεις
Όπως ακριβώς υπάρχει ο πρίγκηπας στα κοριτσίστικα παραμύθια. Όπως ακριβώς η ηρωίδα πρέπει να φιλήσει αρκετούς βατράχους μέχρι να τον βρει. Έτσι και από την ανδρική πλευρά του θέματος, τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ ίδια. 

Ως άντρες, θα πέσουμε πάνω σε δεκάδες περιπτώσεις… βατράχων, μέχρι να βρούμε εκείνη την οποία θα «κρατήσουμε». Γυναίκες, μη σας φανούν σεξιστικές οι παρακάτω αρετές. Δεν είναι. Είναι όμως για εσάς, άνδρες, μερικά σημάδια που χτυπούν καμπανάκι και φωνάζουν «ναι, αυτή είναι για σένα». 

Είναι έξυπνη
Απλά πράγματα. Πολύς κόσμος λανθασμένα θεωρεί ότι οι έξυπνες γυναίκες είναι… τρομακτικές και μπορεί να προκαλέσουν κόμπλεξ στον μέσο άνδρα όμως δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα με «δυνατό» μυαλό. Ένα μυαλό που θα μπορεί να ξεκινήσει μια ενδιαφέρουσα κουβέντα ή να κρατήσει μια κουβέντα με ενδιαφέρον και να τον ιντριγκάρει. 

Την βρίσκεις πάντα όμορφη
Καμία γυναίκα δεν είναι όμορφη όταν ξυπνάει ή όταν είναι άρρωστη. Όμως αν την βλέπετε εσείς όμορφη με το που ξυπνάτε το πρωί ή όταν είναι με ένα χαρτί τουαλέτας παραμάσχαλα και φτερνίζεται ή όταν αράζει με πιτζάμες και κάλτσα ή όταν δεν φοράει μακιγιάζ τότε ναι: είναι Εκείνη. 

Είναι τσαχπίνα και δυναμική
«Φλογερή» θα το λέγαμε, χωρίς όμως την επιθετικότητα που ενδεχομένως να κρύβει ένας τέτοιος χαρακτηρισμός. Μια γυναίκα με πάθος, μια γυναίκα «ζωντανή», μια γυναίκα που μπορεί να σας διασκεδάσει, αλλά και να σας κρατά σε επαγρύπνηση όταν πρέπει. Μια τέτοια γυναίκα, πρέπει να υπάρχει στη ζωή σας. 

Σε κάνει να νοιώθεις την αγάπη της
Το έχει κάνει και τραγούδι ο Dylan και χωρίς να λέμε πως αποτελεί γκουρού των σχέσεων ο τύπος, ομολογουμένως έχει ένα δίκιο. Η ανασφάλεια μπορεί να κατασπαράξει μια σχέση και το να είστε με μια γυναίκα η οποία δεν είναι ανοικτή στα συναισθήματά της (αγάπη, έλξη) μόνο καλό δε θα σας κάνει. Όταν όμως είστε με μια γυναίκα για την οποία νοιώθετε ότι είναι αφοσιωμένη σε εσάς, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη. 

Είναι ανοικτή σε συμβιβασμούς
Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορεί να γίνουν αγύριστα κεφάλια, και είναι το ίδιο σημαντικό και για τους δύο να μπορούν να δουν τα πράγματα – λίγο – διαφορετικά. Αν βρείτε μια γυναίκα η οποία μπορεί να το κάνει αυτό με ευκολία για εσάς και να μπορείτε και εσείς να κάνετε το ίδιο για εκείνη, τότε μιλάμε για την τέλεια συνταγή μιας πετυχημένης σχέσης.

Νοιώθετε οικεία μαζί της
Κάθε φορά που είστε μαζί της νοιώθετε σα να είστε με κάποιον δικό σας άνθρωπο. Έναν άνθρωπο με τον οποίο νοιώθετε οικειότητα, που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα.

Ισορροπεί άψογα μεταξύ δυναμισμού και θηλυκότητας
Σπάνιο προτέρημα και γι’ αυτό εκτιμάται περισσότερο από τους άντρες. Το να έχετε απέναντί σας μια γυναίκα η οποία εξισορροπεί ιδανικά τον δυναμισμό με τη θηλυκότητα είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί. Και θα πρέπει να το κρατήσετε πάση θυσία.

Δεν πιέζει αλλά και δεν αποστασιοποιείται
Κλασικό παράδειγμα σε αυτό το… ζήτημα της ιδιωτικότητας. Μια γυναίκα η οποία και σέβεται το γεγονός ότι θέλετε απλά να αράξετε με τους φίλους σας και να δείτε μπάλα με πίτσα και μπύρα, αλλά και δεν έχει και πρόβλημα να αράξει με την παρέα σας είναι… 100% Εκείνη. 

Έχει χιούμορ
Προφανές. Αν γελάτε μαζί, αν σας σαρκάζει, αν αυτοσαρκάζεται, αν φτιάχνει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα όταν είστε μαζί τότε σίγουρα θα ανυπομονείτε να περάσετε ολοένα και περισσότερο χρόνο μαζί της. 

Έχει σεξ απήλ
Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο όλων. Αν μια γυναίκα δεν έχει σεξ απήλ, τότε πιθανότατα θα καταλήξει φίλη σας και θα μπει στην… μεγάλη κατηγορία με το όνομα friend-zone. Αν πάλι είναι έντονα γοητευτική χωρίς καν να προσπαθεί, αυτό οφείλετε να το εκτιμήσετε. Και να μην την αφήσετε να φύγει.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v