Απαντήσεις σε 15 πολύ προσωπικές ερωτήσεις

38.000 Έλληνες χρήστες του online dating καλούνται να απαντήσουν ερωτήσεις όπως «πόσο συχνά κάνεις μπάνιο», και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό.
Απαντήσεις σε 15 πολύ προσωπικές ερωτήσεις
της Ηρώς Κουνάδη

Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο; Θα έκανες σεξ στο πρώτο ραντεβού; Είναι μεγαλύτερο κίνητρο στη ζωή σου ο έρωτας ή το χρήμα; Θα προτιμούσες να σου συμβεί κάτι καλό ή κάτι ενδιαφέρον; Ποιος ήταν εξυπνότερος, ο Αϊνστάιν ή ο Χριστός;

Οι χρήστες του ελληνικού dating site BlindChat.gr κλήθηκαν να απαντήσουν αυτές και άλλες δύσκολες προσωπικές ερωτήσεις, και τα αποτελέσματα ενδέχεται να σας εκπλήξουν –ή να σας σοκάρουν, ή να σας κάνουν να γελάσετε, ή να χάσετε τον ύπνο σας. Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για να ανοίξετε συζήτηση –ή να δοκιμάσετε να κάνετε την δική σας δημοσκόπηση.

Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον/α στο πρώτο ραντεβού;
Το «ναι» κέρδισε με συντριπτική πλειοψηφία 78% το «όχι», που συγκέντρωσε μόλις το 22% των ψήφων. Το εντυπωσιακό εδώ είναι ότι οι απαντήσεις των γυναικών ήταν σχεδόν ισόποσα μοιρασμένες: 3.839 χρήστριες του BlindChat απάντησαν ναι, 3.831 «όχι». Συνολικά, 33.860 χρήστες του site απάντησαν την συγκεκριμένη ερώτηση.

Τι θεωρείς πιο σημαντικό για μια καλύτερη σχέση;
«Το πάθος» συμφώνησαν σε ποσοστό 72% οι ερωτηθέντες, ενώ η μειοψηφία του 28% θεωρεί ότι η αφοσίωση είναι σημαντικότερη σε μια σχέση.

Θα προτιμούσες να σου συμβεί κάτι καλό ή κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου;
Εντυπωσιακή παρ’ ολίγον ισοβαθμία σε αυτήν εδώ την ερώτηση: «Καλό» λέει το 49%, «ενδιαφέρον» το 51%.

Πιστεύεις ότι υπάρχει απόλυτη ηθική;
«Όχι» απαντά κατηγορηματικά το 74%, επί συνόλου 27.851 απαντήσεων.

Ποιο από τα παρακάτω είναι το μεγαλύτερο κίνητρο στη ζωή σου;
Ο έρωτας για το 50% των χρηστών του μεγάλου ελληνικού dating site, η γνώση για το 22%, η έκφραση για το 15% και το χρήμα για ένα ταπεινό αλλά μη εξαιρετέο 13%.

Πόσο διαρκούν συνήθως οι σχέσεις σου;
Το 49% των ερωτηθέντων απάντησε ότι οι σχέσεις του διαρκούν κατά κανόνα ένα χρόνο ή περισσότερο. Οι απαντήσεις «λίγο λιγότερο από έξι μήνες» και «από έξι μήνες έως έναν χρόνο» συγκέντρωσαν από 22% των ψήφων η καθεμία, ενώ ένα αξιοσημείωτο 7% απάντησε ότι δεν έχει κάνει ποτέ σχέση.

Πόσο συχνά κάνεις μπάνιο;
Κάθε μέρα, απάντησε το 80% των χρηστών. Από εκεί και πέρα, έχουμε και λέμε: Μέρα παρά μέρα πλένεται το 14%, δύο-τρεις φορές την εβδομάδα το 4% και μία μόνο φορά την εβδομάδα –ω ναι, ζουν ανάμεσά μας– το 2%.

Πιστεύεις ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι με χαμηλό IQ δεν επιτρεπόταν να κάνουν παιδιά;
Κι όμως, υπάρχει ένα 18% (συγκεκριμένα, 3.695 άνδρες και 1.247 γυναίκες) που απάντησαν πως ναι, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν απαγορευόταν στους ανθρώπους με χαμηλό IQ να κάνουν παιδιά.

Πειραματίζεσαι στο κρεβάτι;
«Ναι!» (με θαυμαστικό) απάντησε ένα ποσοστό της τάξης του 53%, «αρκετά, αλλά με όρια» το 34%, «όχι πολύ» το 9% και «καθόλου» το 4%. Ενδιαφέρον εδώ έχει ότι «καθόλου» δεν πειραματίζονται 639 άνδρες και σημαντικά λιγότερες (331) γυναίκες.

Θα διάβαζες ποτέ τα μηνύματα του συντρόφου σου κρυφά;
Οι γυναίκες… διχάστηκαν, περίπου 50-50 (2.794 απάντησαν «ναι» και 2.415 «όχι») ενώ για τους άνδρες η απόφαση ήταν πιο ξεκάθαρη: 12.251 είπαν κατηγορηματικά όχι και 7.131 ναι. Η τελική ετυμηγορία δείχνει 60% όχι, 40% ναι.

Είσαι πιο έξυπνος/η από τους περισσότερους;
Αντίθετα απ’ ό,τι θα περιμέναμε, το 61% απάντησε όχι.

Τι θεωρείς χειρότερο για ένα πρώτο ραντεβού;
«Να μην βρίσκεις τι να πεις» είναι ο χειρότερος εφιάλτης του 82%, και το να μην υπάρχει καμία σωματική επαφή για το υπόλοιπο 18%.

Τι θεωρείς πιο ρομαντικό;
Ενδιαφέρουσα ερώτηση, ενδιαφέρουσες απαντήσεις: Ένα φιλί στο Παρίσι διαλέγει το 39% έναντι ενός φιλιού κάτω από μια σκηνή σε ελεύθερο κάμπινγκ, που βρίσκει πιο ρομαντικό το 61%.

Ομαδικό σεξ (με 3 ή περισσότερους);
«Το έχω δοκιμάσει/ με ενδιαφέρει» απαντά το 51%, «με τίποτα» αντιλέγει το υπόλοιπο 49%. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες: 9.624 άνδρες λένε ότι το έχουν δοκιμάσει/ τους ενδιαφέρει, έναντι 6.945 που λένε «με τίποτα», ενώ στις γυναίκες οι αριθμοί ισχύουν ανάποδα. 3.241 γυναίκες απαντούν «με τίποτα» έναντι 1.154 που το έχουν δοκιμάσει ή θα τις ενδιέφερε.

Ποιον θεωρείς πιο έξυπνο;
Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις: Τον Αϊνστάιν λέει το 46%, τον Χριστό το 38%, τον Μότσαρτ το 9% και τον Σαίξπηρ το 8%.

Η τέλεια συζήτηση με τον/την σύντροφό σου;
Να κάνει σχέδια για το μέλλον προτιμά το 45%, να διηγείται ιστορίες από το παρελθόν το 25%, να συμφωνεί με τον/ την σύντροφό του το 20%. Την έντονη διαφωνία ψήφισε ως τέλεια συζήτηση με τον/ την σύντροφό του το 9%.

Θα ήθελες να μπορείς να πέρδεσαι χωρίς ντροπή μπροστά στο ιδανικό σου έτερο ήμισυ;
Το 70% είπε όχι (10.135 άνδρες και 2.945 γυναίκες), έναντι του 30%, αποτελούμενου από 4.600 άνδρες και 989 γυναίκες.

(*) Το BlindChat.gr είναι μία καινοτόμα ελληνική online dating πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν ανώνυμα μεταξύ τους. Δημιουργήθηκε από την ομάδα της Sidebar, με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που γινόταν το online dating μέχρι σήμερα και να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να κάνει chat χωρίς ταμπού. Αριθμεί ήδη περισσότερους από 60.000 χρήστες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v