9 σημάδια ότι… παραγνωριστήκατε με το άλλο σας μισό

Εννέα σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχετε φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα οικειότητας με το άλλο σας μισό, ακόμη κι αν αυτό… σκοτώνει τον ρομαντισμό.
9 σημάδια ότι… παραγνωριστήκατε με το άλλο σας μισό
Στις αρχές μίας σχέσης, πάντα προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εμφανιζόμαστε στα ραντεβού καθαροί και με τα καλύτερά μας ρούχα, δεν συζητάμε άβολα θέματα και εστιάζουμε στην ερωτική πλευρά του ειδυλλίου, κλείνοντας μάτια και αυτιά στις μικρές πεζές λεπτομέρειες της καθημερινότητας του άλλου μας μισού.

Έρχεται όμως πάντα μία στιγμή σε κάθε σχέση (εφόσον αυτή δεν κρατά λιγότερο από μια σεζόν του Sherlock), που η πραγματικότητα νικά το παραμύθι. Εκείνη η στιγμή που θα νιώσετε τόσο οικεία με τον/την σύντροφό σας, ώστε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να κάνει πράγματα που ίσως να «σκοτώνουν» τον ρομαντισμό, αλλά σίγουρα αποδεικνύουν πως έχετε περάσει στο επόμενο στάδιο της σχέσης, αυτό που αποδέχεστε ο ένας τον άλλον με όλα τα του τα «κουσούρια». Είναι εκείνη η στιγμή που…

…δεν νιώθετε πια πως είναι υποχρεωτικό να ξυρίζεστε
Η γυναίκα δεν αισθάνεται πια πως πρέπει να έχει την όψη supermodel έτοιμου για γυμνή φωτογράφηση ανά πάσα στιγμή, και ο άντρας πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα αν μείνει για λίγο διάστημα απεριποίητος.

…κατουράτε με ανοιχτή την πόρτα
Δεν υπάρχει πλέον πρόβλημα αν πρέπει να πάτε στην τουαλέτα αλλά δεν θέλετε να αφήσετε μια συζήτηση στη μέση. Απλώς αφήνετε την πόρτα λίγο ανοιχτή και συνεχίζετε να μιλάτε όσο κάνετε το «ψιλό» σας.

…δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά της πρωινής ανάσας
Πείτε την αλήθεια: Ξυπνούσατε κι εσείς νωρίς, στην αρχή της σχέσης ή τις πρώτες νύχτες που κοιμόσασταν μαζί με τον/την σύντροφό σας και πλένατε τα δόντια σας για να αισθάνεστε άνετα με τα πρωινά φιλιά. Από ένα σημείο και μετά, αυτό πια δεν είναι απαραίτητο – απλώς ο ένας έχει συνηθίσει την μυρωδιά του άλλου και, ακόμη κι αν δεν είναι ό,τι πιο ερωτικό μπορεί να συμβεί, το αποδέχεται γιατί πλέον κανείς από τους δύο δεν έχει την διάθεση να τρέχει πρωινιάτικα για το στοματικό διάλυμα.

…σπάτε σπυράκια (και όχι μόνο) μπροστά στον σύντροφό σας
Αυτό αφορά κυρίως τις γυναίκες, που στην αρχή θεωρούν πως πρέπει να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το πώς περιποιούνται το σώμα τους. Όταν όμως νιώσουν αρκετή οικειότητα, θα εμφανιστούν με μάσκες ομορφιάς που παραπέμπουν στον Hulk, θα κυκλοφορούν άβαφες και θα σπάνε τα σπυράκια τους μπροστά στον φίλο τους χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

…δεν σας πτοούν οι ιώσεις
Αν συνεχίζετε να φιλιέστε παθιασμένα ακόμη κι αν κάποιος από τους δύο ταλαιπωρείται από κάποιο κρύωμα ή ίωση, συγχαρητήρια: Είστε στην «πίστα» που αγαπάτε ο ένας τον άλλον ακόμη κι όταν μοιάζει… χάλια, ή όταν κάθε φιλί σημαίνει μετάδοση χιλιάδων μικροβίων.

…δεν πειράζει αν πάρετε βάρος
Η επανάπαυση είναι μέσα στο παιχνίδι σε μια μακροχρόνια σχέση, και οι… εκατέρωθεν κοιλίτσες συνηθισμένο φαινόμενο όταν «έχουμε δέσει τον γάιδαρό μας», ακόμη κι αν αυτό γίνεται ασυνείδητα. Στο σημείο αυτό της σχέσης όμως, δεν έχει πολλή σημασία: Έχετε ερωτευτεί τον/την σύντροφό σας όπως ήταν όταν τον/την γνωρίσατε, και κάποια περιττά κιλά δεν θα σας πτοήσουν, ακόμη κι αν δεν είναι το ελκυστικότερο θέαμα του κόσμου.

…συζητάτε για το «χοντρό» σας
Κανείς δεν θέλει να μιλά για τα… προϊόντα που παράγει στην τουαλέτα. Τουλάχιστον μέχρι να εδραιώσει μια σχέση τόσο καλά, που ξαφνικά (και ως διά μαγείας) είναι απλώς ok να το αναφέρεις.

…την «αμολάτε» μπροστά στον άλλον
Μπορεί οι γυναίκες στους πρώτους μήνες μιας σχέσης να προσπαθούν να πείσουν πως είναι τα μόνα πλάσματα στον πλανήτη που δεν το κάνουν – στους άντρες παίρνει λιγότερο χρόνο να αφεθούν. Από τη στιγμή όμως που, έστω και κατά λάθος, γίνει το «αναπάντεχο» μπροστά στον άλλον, δεν υπάρχει επιστροφή. Και ίσως αυτό να μην είναι κατά κανέναν τρόπο ρομαντικό, αλλά σίγουρα σηματοδοτεί ένα ακόμη σπασμένο φράγμα προς την οικειότητα.

…η γυναικεία περίοδος δεν αποτελεί ταμπού
Όταν ένας άνδρας μπορεί να συζητήσει άνετα και χωρίς να… κοκκινίσει, για την περίοδο της συντρόφου του – όχι προφανώς γιατί είναι ένα ενδιαφέρον θέμα συζήτησης αλλά για πρακτικούς και σεξουαλικούς λόγους – τότε μάλλον η σχέση σας έχει καταφέρει να υπερβεί την αμηχανία που αρχικά προκαλούν τα γυναικολογικά θέματα.

Πηγή: EliteDaily 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v