Οργανώστε το απόλυτο bachelor party

Σε ένδειξη συμπαράστασης σε κάθε μέλλοντα γαμπρό (ή νύφη) που αποχαιρετά την εργένικη ζωή του, συγκεντρώσαμε όλα τα tips του σωστού bachelor, εντοπίσαμε τα "καλά" μέρη και μάθαμε τιμές για χορεύτριες, strippers και... TV personae που μπορούν να το τιμήσουν με την παρουσία τους.
Οργανώστε το απόλυτο bachelor party
των Ηρώς Κουνάδη, Έλενας Μπούλια

Φτάνει κάποια στιγμή σε κάθε παρέα η μέρα εκείνη που όλες οι βαρετές λεπτομέρειες του γάμου ενός από τα μέλη της (βλ. προσκλητήρια, εκκλησία, κοστούμια, δεξιώσεις κλπ) έχουν κανονιστεί, το άτυπο πένθος και οι απέλπιδες προσπάθειες να μεταπεισθεί ο μέχρι πρότινος φανατικός εργένης γαμπρός έχουν εξαντληθεί και το μόνο που μένει είναι μια τελευταία ευκαιρία εργένικης εξόδου – πάρτυ. Το bachelor. Και η (σωστή) διοργάνωσή του.

Απορριπτέο από αρκετούς, λόγω της… αμερικανικής ρετσινιάς του –που, όμως, δεν είναι απόλυτα δικαιολογημένη, αφού, σύμφωνα με τη Wikipedia, οι ρίζες του κρατούν από τα μέρη μας, και συγκεκριμένα από τη Σπάρτη του 5ου π.Χ. αιώνα– και της νοοτροπίας που το θέλει να εκφράζει απωθημένες μετεφηβικές επιθυμίες, ανωριμότητα και άλλες ανάλογες αρετές, το bachelor παρουσιάζει, τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, μια τάση απενοχοποίησης και αντιμετώπισής του ως αυτού ακριβώς που είναι: η γιορτή του περάσματος από μία φάση – περίοδο ζωής σε μια άλλη. Με την ίδια λογική που είναι γιορτή το πάρτι της αποφοίτησης ή το αποχαιρετιστήριο κάποιου που αλλάζει δουλειά, μετακομίζει κλπ. Απλά κάπως λιγότερο συγκρατημένο και αξιοπρεπές –μέρες που είναι.

Όπως, όμως, όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή, το bachelor για να πετύχει χρειάζεται οργάνωση –και μάλιστα περισσότερη από αυτή που απαιτείται σε ένα οποιοδήποτε άλλο πάρτι, γενεθλίων ας πούμε, που αν τελικά δεν πετύχει μπορεί κάλλιστα να επαναληφθεί του χρόνου. Από το ποιοι θα παρευρεθούν, πόσα λεφτά θα ξοδέψετε, πού θα πάτε, τι θα κάνετε και μέχρι ποιο σημείο θα επιτρέπονται οι φωτογραφίες, υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να συμφωνηθούν για να μη βρεθείτε ούτε εσείς αλλά ούτε και –κυρίως– ο γαμπρός προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Αρχικά, η (βαρετή) προετοιμασία...

Πρώτη και βασικότερη προϋπόθεση για να είναι ένα bachelor επιτυχημένο είναι οι συμμετέχοντες. Ο γενικότερος κανόνας των πάρτι «όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά» μάλλον δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση. Όσοι παρευρεθούν θα πρέπει να είναι στενοί φίλοι –ίσως και συγγενείς σε ορισμένες περιπτώσεις– του γαμπρού. Ο κανόνας που θέλει γυναίκες να μη συμμετέχουν μπορεί να αγνοηθεί, αν η παρέα αριθμεί μερικά θηλυκά μέλη που δε σχετίζονται άμεσα με τη νύφη. Το αντίθετο ισχύει για τα γυναικεία “bachelorette parties”. Γενικώς, φροντίστε να τσεκάρετε τη λίστα των καλεσμένων μαζί με τον γαμπρό και να κρατήσετε το πάρτι σε όσο πιο κλειστό κύκλο γίνεται, για την περίπτωση που τα πράγματα παρεκτραπούν.

Δεύτερο βήμα είναι ο καθορισμός, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, του ποσού που σκοπεύετε να διαθέσετε για το πάρτι –εννοείται ότι ο γαμπρός δεν πληρώνει τίποτα. Τρίτο, και βασικότατο, το να κανονίσετε τις μετακινήσεις σας, αν το bachelor δεν πραγματοποιηθεί σε σπίτι –που είναι, συνήθως, η καλύτερη λύση– για να μη χρειαστεί να ανησυχείτε για το πόσο θα πιείτε –η σωστή απάντηση είναι πολύ. Μία λύση, αν έχετε σκοπό να ξοδέψετε αρκετά και να πάτε σε περισσότερα του ενός μέρη, είναι να νοικιάσετε λιμουζίνα με οδηγό.

Μετά είναι και ο χρόνος διεξαγωγής. Η ιδανικότερη επιλογή είναι το Σαββατοκύριακο πριν από το γάμο, οπότε και κανείς δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για το hangover το επόμενο πρωί στο γραφείο. Η παράδοση που προτείνει την παραμονή του γάμου ως κατεξοχήν ημέρα διεξαγωγής του bachelor δεν είναι ιδιαίτερα καλή ιδέα, καθώς δύο συνεχόμενα πάρτι, ένα πριν το γάμο και ένα μετά, θα είναι μάλλον εξοντωτικά για όλους –για να μην αναφέρουμε τους ενοχλητικούς πονοκεφάλους γαμπρού και καλεσμένων την ημέρα του γάμου. Αφού ορίσετε την ημέρα και ενημερώσετε όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους, φροντίστε για όλες τις απαραίτητες κρατήσεις αρκετό καιρό πριν. Αν, για παράδειγμα, σκέφτεστε να νοικιάσετε μια σουίτα ξενοδοχείου –ιδανική επιλογή, αφού εξασφαλίζει «σπιτική» άνεση, αν δε βρεθεί κάποιος πρόθυμος να κάνει τη γενναία πράξη και να διαθέσει το σπίτι του– καλό θα ήταν να την κλείσετε δύο περίπου εβδομάδες πριν.

Τελευταίο, πλην σημαντικότερο όλων, είναι η προμήθεια επαρκών ποσοτήτων αλκοόλ και φαγητού –όπου επαρκών, βλέπε μεγάλων. Και πάλι σε αντίθεση με άλλα πάρτι, κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστείτε catering –αφού το βάρος δε θα πέσει ιδιαίτερα στον μπουφέ. Τα εδέσματά σας μπορούν να περιοριστούν στην κλασσική πίτσα ή το –πιο μοντέρνο– finger food από το delivery της γειτονιάς. Τα ποτά ξέρετε πού θα τα βρείτε.

… Και η ενδιαφέρουσα προετοιμασία

Το βασικό ερώτημα είναι: θα μείνετε μέσα ή θα βγείτε; Στην πρώτη περίπτωση, όπως είπαμε και πριν, αν δε βρείτε κάποιον εθελοντή να διαθέσει το σπίτι του, θα κλείσετε –έγκαιρα– σουίτα σε ένα ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, απευθύνεστε σε κάποιο γραφείο οργάνωσης πάρτι που αναλαμβάνει bachelor για να κλείσετε χορευτές, DJ, φωτογράφο, strippers και –για πιο… professional ατμόσφαιρα– διακόσμηση και φωτισμούς του χώρου.

Από τις καλύτερες επιλογές, το γραφείο Faith Models διαθέτει από DJs και φωτογράφους μέχρι επαγγελματίες stripper, άνδρες και γυναίκες, και το γκρουπ “angels of passion”, άνδρες ή/και γυναίκες χορευτές με λίγα και προκλητικά ρούχα, που εντυπωσιάζουν με τα μεταξύ τους αισθησιακά παιχνίδια. Freestyler χορευτές έρχονται κοντά σας για 3 10λεπτα, ενώ ένας oriental χορός ενός δεκαλέπτου θα σας κοστίσει (για την Αθήνα) από 100 έως 150 ευρώ, ανάλογα με τη χορεύτρια που θα επιλέξετε, αφού δείτε τις σχετικές φωτογραφίες, ενώ για το αισθησιακό striptease θα υπολογίσετε από 220 έως 300 ευρώ για τρία δεκάλεπτα, και πάλι ανάλογα με την ή τον stripper που θα επιλέξετε.

Οι “angels” θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω, περί τα 1200 ευρώ για δύο ώρες, ενώ στο ίδιο γραφείο βρήκαμε και γνωστή εξωτική καλλονή με εμπειρία στα παρατράγουδα, η οποία θα σας κοστίσει 800 ευρώ για δύο ώρες
.

Εξίσου καλή επιλογή είναι το γραφείο Best Event, το οποίο μπορεί να αναλάβει τα πάντα, από το φωτισμό του χώρου, τον DJ, το φαγητό και τα ποτά, μέχρι χορεύτριες και stripper. Η τιμή του "πακέτου" με φωτισμό, DJ και stripper ανέρχεται περίπου στα 450 με 500 ευρώ. Αν προτιμάτε να κλείσετε μόνο stripper, υπολογίστε περίπου 250-300 ευρώ, ενώ ο... έξτρα χρόνος θα κοστίσει άλλα 250 περίπου ευρώ για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Αν πάλι αποφασίσετε να βγείτε, κέντρα με strip shows που αναλαμβάνουν να φιλοξενήσουν το bachelor party σας είναι τα Athens Number One (Λ. Αμφιθέας & Λ. Ποσειδώνος 27, τηλ.: 210 9887875, 6932202430) στο οποίο η είσοδος με ποτό θα σας κοστίσει 10 ευρώ, ενώ το μπουκάλι κομπλέ 80 και Baby Gold (Λ. Συγγρού 140, τηλ.: 2109228902). Και τα δύο διαθέτουν γυναικείο και ανδρικό strip show. Καλή επιλογή είναι και το Sadist Fantasy Club (Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, τηλ.: 210 9316417) με soft και hard core live sex, erotic theatre, illusionists, marionnettists, drag queens και, βέβαια, strip dancers. Η είσοδος με ποτό κοστίζει 20 ευρώ και η φιάλη ουίσκι 110.

Μην πάμε και με άδεια χέρια…

Τι δώρο θα πάρουμε, όμως, στη μέλλουσα νύφη ή τον μέλλοντα γαμπρό για το βράδυ του bachelor party; Ανατρέξαμε σε διάφορα sites με sex toys και -παρόλο που τα δάκρυα από τα γέλια μας δυσκόλεψαν το… έργο- καταλήξαμε σε αυτά που μας φάνηκαν πιο προκλητικά, διασκεδαστικά ή (ποιος ξέρει;)… χρήσιμα!

* The Hot Box: Μπορεί ο φίλος ή η φίλη σας να παντρεύονται, αυτό όμως δε σημαίνει πως γνωρίζουν τα πάντα στον ερωτικό τομέα. Τα δύο αυτά βιβλία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή τους σχετικά με την τέχνη του φλερτ και του σεξ. Είναι γραμμένα από την ειδήμονα των σχέσεων Tracy Cox, η οποία επιχειρεί με αυτά να μας μυήσει στα απόκρυφα μυστικά του έρωτα με άπλετο χιούμορ και σοβαρές συμβουλές. Τα βρήκαμε στο ouaou.gr και κοστίζουν 17,95 ευρώ.
* Sexy Coasters: Πού θα ακουμπήσετε το ποτό σας στο bachelor party; Μα φυσικά στα sexy σουβέρ με παραστάσεις ζευγαριού… εν δράσει. Οι φίλοι σας θα ξεκαρδιστούν μαζί τους. Τα βρήκαμε στο allaboutsex.gr και η συσκευασία των τεσσάρων κοστίζει 2,20 ευρώ.
* «Καυτά» κουφετάκια μέντας: Έχουν υπέροχη γεύση μέντας και επισκιάζουν όλες τις υπόλοιπες καραμέλες με το… σχήμα στήθους και τη… δύναμή τους, να ανεβάζουν τη θερμοκρασία. Ανοίξτε την παιχνιδιάρικη μεταλλική συσκευασία τους, προσφέρετέ τα στους φίλους σας τη βραδιά του bachelor και είναι σίγουρο πως θα ξετρελαθούνε. Τα βρήκαμε στο ouaou.gr και κοστίζουν 9,95 ευρώ.
* Πλαστική κούκλα «Miss Μαύρη Αγάπη»: Αν μια απόκρυφη φαντασίωση του φίλου σας ήταν πάντα κάτι πιο… εξωτικό, ο γάμος του δεν θα πρέπει να εμποδίσει την πραγματοποίησή του. Ανάμεσα στα αμέτρητα sex toys που βρήκαμε στο pussycat.gr, ξεχωρίσαμε αυτή την πλαστική καλλονή που εντυπωσιάζει. Κοστίζει 56 ευρώ.
* Surprise cake topper (για γυναίκες): Σε κάθε bachelorette party μία μεγάλη τούρτα είναι απαραίτητη. Και επειδή δεν πρόκειται για γενέθλια, τα κεράκια μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το ξεκαρδιστικό παιχνίδι που τοποθετείται μέσα στην τούρτα και με το πάτημα ενός κουμπιού εκσφενδονίζει… (καταλαβαίνετε!). Το βρήκαμε στο allaboutsex.gr και κοστίζει 10,50 ευρώ.
* Ανοιχτήρι σε σχήμα γυναίκας: Για να καταναλώσετε τις μπύρες σας κρατώντας μια γυμνή γυναίκα στα χέρια σας. Το βρήκαμε στο allaboutsex.gr και κοστίζει 5,60 ευρώ.
* Μαστίγια και χειροπέδες: Τι παραπάνω να σχολιάσουμε; Όπως το απολαμβάνει κανείς. Βρήκαμε μεγάλη ποικιλία από τέτοια… παιχνίδια στο pussycat.gr και η τιμή τους κυμαίνεται στα 80 ευρώ.
* PC Sexy-mouse: Ποιος άνδρας δεν θα ήθελε να σερφάρει στο ίντερνετ κρατώντας μία topless γυναίκα στην παλάμη του; To βρήκαμε στο adonissexshop.gr και κοστίζει 25 ευρώ.
* Sex-ice-maker: Δροσίστε τα ποτά σας με παγάκια σε σχήμα γυναίκας. Να είστε βέβαιοι ότι όλοι οι άνδρες της παρέας θα το απολαύσουν μέχρι την τελευταία γουλιά. Βρήκαμε την παγοθήκη στο adonissexshop.gr και κοστίζει 5,5 ευρώ. (Στην ίδια τιμή υπάρχει και παγοθήκη για παγάκια σε σχήμα ανδρικού οργάνου).
* Ανδρικό string εσώρουχο-ζαχαρωτό: Προσοχή μόνο στο δάγκωμα… Το βρήκαμε στο adonissexshop.gr και κοστίζει 17 ευρώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v