ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Σούπερ μονοήμερες… εντός Αθήνας

Βόλτες στη φύση, φαγητό, καφές ή ποτό και καλή παρέα. Αυτά είναι τα συστατικά για μια σούπερ μονοήμερη και εμείς σας έχουμε πέντε τέτοιες προτάσεις… μέσα στην Αθήνα.

Εύβοια: Ανοιξιάτικες αποδράσεις… εδώ δίπλα

Καταρράκτες, γραφικά χωριουδάκια, ρομαντικές περατζάδες και σούπερ φαγητό. Τα καλύτερα ανοιξιάτικα weekends είναι στην Εύβοια.

4 Κυκλάδες που είναι υπέροχες την άνοιξη

Η Σύρος, η Κύθνος, η Άνδρος και η Τζια στρώνουν σε μονοπάτια και σοκάκια ανοιξιάτικο χαλί, κατεβάζουν τις τιμές και μας περιμένουν για την πρώτη… πρόβα καλοκαιριού.

10 σούπερ ιδέες για ανοιξιάτικα Σαββατοκύριακα

Ουζάκια στον ήλιο, φάρμες, αγροτουρισμός, ρομαντζάδα για δύο σε ξενώνες, πικ νικ και ηλιόλουστες βόλτες γεμίζουν τα πιο ανοιξιάτικα ΣΚ μας.

Ταξίδια… γεμάτα γνώση στην Ελλάδα

Τα μυστικά του νερού στην ορεινή Αρκαδία, ιδιαίτερες ξεναγήσεις… κάτω από τη Φωκίδα, οινικές αναζητήσεις στη Νεμέα και άλλες ιδέες για weekends χαλάρωσης και γνώσης.

4 νησάκια που είναι σούπερ την άνοιξη

Η Αίγινα, η Άνδρος, η Ύδρα και οι Σπέτσες έχουν καλές τιμές και τέλειες ανοιξιάτικες βόλτες. Και βρίσκονται το πολύ δυο ώρες μακριά μας.

Οι καλύτερες εκδρομές για την αρχή της άνοιξης

Οι πρώτες Κυκλάδες του χρόνου είναι φθηνές, όπως και οι «στεριανές» εκδρομές για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, ή αθλοπαιδιές στο ποτάμι.

Ανοιξιάτικες βόλτες κοντά στην Αθήνα

Τα πρώτα σημάδια της άνοιξης μας… ανοίγουν την όρεξη για εξορμήσεις στη φύση. Και ευτυχώς, υπάρχουν αφορμές για τέτοιες, μια ανάσα από την Αθήνα.

5 ελληνικές λίμνες τέλειες για εκδρομή

Μονοήμερη στη λίμνη Δόξα, ή μεγάλο Σαββατοκύριακο στην Κερκίνη; Πέντε από τις ωραιότερες ελληνικές λίμνες μας βάζουν ανοιξιάτικα διλήμματα.

Υπέροχες βόλτες σε δάση κοντά στην Αττική

Κι όμως, υπάρχουν δάση γύρω μας. Για την ακρίβεια, τόσο κοντά μας που προσφέρονται για ειδυλλιακές μονοήμερες ή για φυσιολατρικά weekends.

SPONSORED LINKS

"Λίγη καλοσύνη από τον ένα άνθρωπο προς τον άλλο είναι πολύ προτιμότερη από μια απέραντη αγάπη για όλη την ανθρωπότητα."

Richard Dehmel, 1863-1920, Γερμανός συγγραφέας

  • 1915 - Αρχίζει η Γενοκτονία των Αρμενίων, που κατέληξε στη σφαγή 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων

    1952 - Γεννιέται ο Ζαν Πολ Γκοτιέ, γάλλος σχεδιαστής μόδας

© 2002-2017 MEDIA2DAY