ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

4 ιδέες για εκδρομές κοντά στην Αθήνα

Τέσσερις ιδέες για να τιμήσετε την 28η Οκτωβρίου… εδώ γύρω, είτε για γεμάτες μονοήμερες, είτε για τριήμερα στη φύση γύρω από την Αττική.

Πού να πάτε το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Η αργία της 28ης Οκτωβρίου μας χαρίζει ένα ωραιότατο φθινοπωρινό τριήμερο. Εκμεταλλευτείτε το και ανακαλύψτε 4 από τους ωραιότερους ελληνικούς προορισμούς.

4 σούπερ ιδέες για Σαββατοκύριακα στη Στερεά Ελλάδα

Βόλτες σε δάση, βαρκάδες σε λίμνες, ανακαλύψεις σε ορεινά χωριουδάκια και αρχαία μυστικά κρυμμένα στη φύση της Στερεάς Ελλάδας.

Φθινοπωρινές βόλτες σε 5 πανέμορφα ελληνικά δάση

Στην Πελοπόννησο, το Πήλιο, την Ήπειρο και την Θράκη, τα φύλλα πέφτουν και το ταξίδι ξεκινά.

Σεπτέμβριος στο βουνό: 4 υπέροχα weekends

Τέσσερα υπέροχα χωριά, τέσσερις πανέμορφοι ξενώνες σε σούπερ τιμές, τέσσερις ορεινές εξορμήσεις για να εγκαινιάσετε το φθινόπωρο όπως πρέπει. Στο βουνό.

Πανέμορφα μέρη για πικ νικ στην Αθήνα

Παίρνουμε ταπεράκια και καρό τραπεζομάντηλα και πάμε εκδρομή στα πιο πράσινα μέρη εντός και εκτός πόλης.

Τα πιο ρομαντικά Σ/Κ του φθινοπώρου

Για τις τελευταίες βουτιές ή τις πρώτες βόλτες σε χρυσοκόκκινα μονοπάτια. Τέσσερα οικονομικά weekends στο Πήλιο, την Άνδρο, το Γαλαξίδι και τον Παρνασσό.

Τέλεια weekends για να παρατείνετε το καλοκαίρι

Στα Χανιά, την Καλαμάτα, την Άνδρο και το Λεωνίδιο, το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι τιμές βρίσκονται σε φθινοπωρινό χαμηλό. Φύγαμε για εκδρομή;

Top 6 παραλίες για τον Σεπτέμβρη

Λιγότερος κόσμος, καλή θερμοκρασία και καθαρά νερά. Τι άλλο θέλουμε για να βουτήξουμε στις αγαπημένες μας παραλίες στην Αττική τον Σεπτέμβρη;

Οι καλύτερες μονοήμερες για μπάνιο κοντά στην Αττική

Βόλτες, βουτιές και φαγητό σε τέσσερις σούπερ μονοήμερες το πολύ μια ώρα μακριά από την Αθήνα. Γιατί και ο Σεπτέμβριος θέλει τις βουτιές του.

SPONSORED LINKS

"Όλες οι συμφορές στον κόσμο απ’ τα παρακάλια έγιναν."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1912 - Απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα ελληνικά στρατιωτικά τμήματα καταλαμβάνουν την πόλη μετά την παράδοσή της.

© 2002-2016 MEDIA2DAY