ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

Υπέροχες βόλτες σε δάση κοντά στην Αττική

Κι όμως, υπάρχουν δάση γύρω μας. Για την ακρίβεια, τόσο κοντά μας που προσφέρονται για ειδυλλιακές μονοήμερες ή για φυσιολατρικά weekends.

Τέλειες εκδρομές για την Καθαρά Δευτέρα

Είναι οικονομικές, είναι κοντινές, είναι (κάποιες) απροσδόκητες και (κάποιες άλλες) κλασικές. Είναι υπέροχες εκδρομές για το πρώτο τριήμερο του χρόνου.

Σούπερ ρομαντικές εκδρομές για Βαλεντίνους

Στο Πήλιο, τον Ταΰγετο, τα Τζουμέρκα και την Ορεινή Κορινθία, γιορτάζουμε τον έρωτα… όλο τον χρόνο. Και χωρίς να το πληρώνουμε ακριβά.

Ορεινά Σαββατοκύριακα κοντά σε χιονοδρομικά

Όμορφες ιδέες για Σαββατοκύριακα σε γραφικά χωριουδάκια της ορεινής Ελλάδας, που μας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση, αλλά και… χιονοδρομίες σε απόσταση αναπνοής.

Τα πιο φτηνά αεροπορικά για weekends στην Ευρώπη

Δώδεκα Σαββατοκύριακα σε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Ευρώπης, με αεροπορικά εισιτήρια κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής.

Το Ναύπλιο στα καλύτερά του

Οι ωραιότερες διαδρομές, το πιο νόστιμο φαγητό, τα καλύτερα μπαράκια και όλα όσα αγαπάμε στο Ναύπλιο, σε ένα περιεκτικότατο top-15.

Οι πιο φθηνές πτήσεις για ελληνικά Σαββατοκύριακα

Ετοιμάζουμε χειραποσκευές για δυο μέρες μόνο και επιβιβαζόμαστε σε οικονομικές πτήσεις, κάτω από 100€ μετ΄επιστροφής για επτά ελληνικούς προορισμούς αυτόν τον χειμώνα.

Όμορφα χωριουδάκια κοντά στην Αθήνα

Στον Παρνασσό ή στον Ελικώνα, στα βουνά της Εύβοιας ή της Κορινθίας, 4 χωριουδάκια μας υπόσχονται χαλαρωτικά weekends δύο ώρες από την Αθήνα.

Τέλειες μονοήμερες εκδρομές για τον χειμώνα

Παίρνουμε τα βουνά και τα λαγκάδια, σε τέσσερις οικονομικότατες μονοήμερες εκδρομές που αποδεικνύουν ότι την άνοιξη, αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις.

Ονειρεμένα σαββατοκύριακα σε γραφικά χωριουδάκια

Στο Πήλιο και τα Ζαγοροχώρια, στον Πάρνωνα ή στην ορεινή Ναυπακτία, ανακαλύπτουμε τα πιο γραφικά χωριουδάκια και περνάμε υπέροχα χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα.

SPONSORED LINKS

"Πολλές δυστυχίες έχουν έρθει στον κόσμο από παρεξηγήσεις και από πράγματα που δεν ειπώθηκαν."

Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

  • 1455 - Τυπώνεται το πρώτο βιβλίο, η Βίβλος από τον Γουτεμβέργιο

    1966 - Τηλεοπτικοί δέκτες λαμβάνουν για πρώτη φορά το πρόγραμμα του ΕΙΡ, της σημερινής ΕΡΤ

© 2002-2017 MEDIA2DAY