ΤΑΞΙΔΙΑWEEKENDS

4 νησάκια που είναι σούπερ την άνοιξη

Η Αίγινα, η Άνδρος, η Ύδρα και οι Σπέτσες έχουν καλές τιμές και τέλειες ανοιξιάτικες βόλτες. Και βρίσκονται το πολύ δυο ώρες μακριά μας.

Οι καλύτερες εκδρομές για την αρχή της άνοιξης

Οι πρώτες Κυκλάδες του χρόνου είναι φθηνές, όπως και οι «στεριανές» εκδρομές για ουζάκι δίπλα στη θάλασσα, ή αθλοπαιδιές στο ποτάμι.

Ανοιξιάτικες βόλτες κοντά στην Αθήνα

Τα πρώτα σημάδια της άνοιξης μας… ανοίγουν την όρεξη για εξορμήσεις στη φύση. Και ευτυχώς, υπάρχουν αφορμές για τέτοιες, μια ανάσα από την Αθήνα.

5 ελληνικές λίμνες τέλειες για εκδρομή

Μονοήμερη στη λίμνη Δόξα, ή μεγάλο Σαββατοκύριακο στην Κερκίνη; Πέντε από τις ωραιότερες ελληνικές λίμνες μας βάζουν ανοιξιάτικα διλήμματα.

Υπέροχες βόλτες σε δάση κοντά στην Αττική

Κι όμως, υπάρχουν δάση γύρω μας. Για την ακρίβεια, τόσο κοντά μας που προσφέρονται για ειδυλλιακές μονοήμερες ή για φυσιολατρικά weekends.

Τέλειες εκδρομές για την Καθαρά Δευτέρα

Είναι οικονομικές, είναι κοντινές, είναι (κάποιες) απροσδόκητες και (κάποιες άλλες) κλασικές. Είναι υπέροχες εκδρομές για το πρώτο τριήμερο του χρόνου.

Σούπερ ρομαντικές εκδρομές για Βαλεντίνους

Στο Πήλιο, τον Ταΰγετο, τα Τζουμέρκα και την Ορεινή Κορινθία, γιορτάζουμε τον έρωτα… όλο τον χρόνο. Και χωρίς να το πληρώνουμε ακριβά.

Ορεινά Σαββατοκύριακα κοντά σε χιονοδρομικά

Όμορφες ιδέες για Σαββατοκύριακα σε γραφικά χωριουδάκια της ορεινής Ελλάδας, που μας προσφέρουν απόλυτη χαλάρωση, αλλά και… χιονοδρομίες σε απόσταση αναπνοής.

Τα πιο φτηνά αεροπορικά για weekends στην Ευρώπη

Δώδεκα Σαββατοκύριακα σε μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Ευρώπης, με αεροπορικά εισιτήρια κάτω από 100€ μετ’ επιστροφής.

Το Ναύπλιο στα καλύτερά του

Οι ωραιότερες διαδρομές, το πιο νόστιμο φαγητό, τα καλύτερα μπαράκια και όλα όσα αγαπάμε στο Ναύπλιο, σε ένα περιεκτικότατο top-15.

SPONSORED LINKS

"Ευτυχία δεν είναι να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις, αλλά να θέλεις πάντα αυτό που κάνεις."

Λέων Τολστόι, 1828-1910, Ρώσος συγγραφέας

  • 1849 - Η επαρχία Παντζάμπ της Ινδίας προσαρτάται στη Βρετανική Αυτοκρατορία μετά την ήττα των Σιχ.

    1864 - Η Αγγλία ανακοινώνει ότι παραχωρεί τα Επτάνησα στην Ελλάδα, ως προίκα στον νέο βασιλιά Γεώργιο Α΄.

© 2002-2017 MEDIA2DAY