ΤΑΞΙΔΙΑINFO GUIDE

Νέα ελληνική αεροπορική πετάει σε 6 προορισμούς

Πάμε μία Καζαμπλάνκα; Η ολοκαίνουρια Air Mediterranean ξεκινά από αύριο απευθείας πτήσεις από την Αθήνα σε έξι προορισμούς, με ανταγωνιστικές τιμές.

Νέα ελληνική αεροπορική πετάει σε 6 προορισμούς

Απευθείας πτήσεις από την Αθήνα σε Λονδίνο, Στοκχόλμη, Τζέντα, Καζαμπλάνκα, Χαρτούμ και Βαγδάτη ξεκινά από τις 2 Νοεμβρίου η Air Mediterranean, μια ολοκαίνουρια αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ελλάδα και βάση της το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο στόλος της εταιρείας αυτή τη στιγμή αποτελείται από τρία Boeing 737, ενώ η δημιουργία της, όπως αναφέρει το Euro2day, βασίστηκε σε αραβικά κεφάλαια προερχόμενα κυρίως από τον Λίβανο και το Κατάρ. Λιβανέζοι οι οποίοι γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν και ζουν στην Ελλάδα απαρτίζουν και την ομάδα διοίκησης της εταιρείας.

Όσο για τις τιμές της; Στα 225€ βρήκαμε τα εισιτήρια πήγαινε-έλα για Καζαμπλάνκα στις αρχές του επόμενου Ιανουαρίου, στα 242€ για Στοκχόλμη, και στα 220€ για Λονδίνο. Οι τιμές περιλαμβάνουν φόρους και επίναυλους και βαλίτσα έως 23 κιλά παραδοτέα στο check-in.

Καλοτάξιδη!

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Όποιος δεν μπορεί να αντέξει μια συμφορά, γίνεται δούλος.
 
"

Ευριπίδης

  • 1906 - Το S-O-S υιοθετείται ως επίσημο σήμα ύπαρξης κινδύνου.
    1943 - Ο Λίβανος κερδίζει την ανεξαρτησία του από τη Γαλλία.
    1963 - Δολοφονείται ο 35ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ.
    1991 - Ο Μπούτρος Μπούτρος Γκάλι, αντιπρόεδρος της αιγυπτιακής κυβέρνησης, εκλέγεται νέος γ.γ του ΟΗΕ και διαδέχεται τον Χαβιέ Περέζ ντε Κουεγιάρ.
    2005 - Το γερμανικό κοινοβούλιο εκλέγει την Άνγκελα Μέρκελ στο αξίωμα του καγκελάριου της Γερμανίας. Είναι η πρώτη γυναίκα καγκελάριος της Γερμανίας.

© 2002-2017 MEDIA2DAY