Προϊόντα νησιών: Τοπικές λιχουδιές για να πάρετε μαζί
                                        Από τη Νάξο γραβιέρα, από τη Σαντορίνη βινσάντο, μάντολες από την Κεφαλονιά και λικέρ κουμ-κουάτ από την Κέρκυρα. Ξεχωρίζουμε τα καλύτερα προϊόντα των ελληνικών νησιών και τα παίρνουμε μαζί επιστρέφοντας από τις διακοπές.
                                    
                                    
                                    
                                                                        
                                    
                                        
                                                
Βινσάντο –Από τα πιο εκλεκτά κρασιά του νησιού που παίρνει το όνομά του από το κρασί της Θείας Μετάληψης (Vino Santo) γιατί είναι γλυκό. 
Νάξος:
Κάλυμνος:
Λέσβος: 
Χίος:
Μάντολες –Τοπικό γλύκισμα που παρασκευάζεται από αμύγδαλα, ζάχαρη και φυτικό κόκκινο χρώμα, με τραγανή υφή και μοναδική γεύση. Στα ίδια καταστήματα όπου θα αγοράσετε μάντολες δοκιμάστε και μαντολάτο, ένα τοπικό γλύκισμα από ζάχαρη, αυγό, μέλι, αμύγδαλα, αμυλοσίροπο και βανίλια. 




