Οι «μυστικές» πισίνες της Αθήνας

Σας εκνευρίζει η άμμος στις παραλίες; Μείνατε Αθήνα καλοκαιριάτικα; Οικονομικές πισίνες για να την κάνετε… ξαπλώστρα.
Οι «μυστικές» πισίνες της Αθήνας

Σας τη σπάνε οι ήχοι της ρακέτας. Το ίδιο και η άμμος. Δεν σας αρέσουν τα φύκια και γενικά θέλετε τη… βολή σας – και ένα μοχίτο ανά χείρας.

Αν σας κάναμε ένα πρόχειρο κουίζ, τότε μάλλον θα ήσασταν οι τύποι της πισίνας. Και πολύ καλά κάνετε. Αρκεί να μην την… πληρώσετε ακριβά. Γιατί γενικά οι πισίνες στην Αθήνα δεν είναι δα και ό,τι πιο φθηνό.

Γι’ αυτό και βρήκαμε τις πιο οικονομικές σε ξενοδοχεία, κλαμπ, μπαρ και roof garden.

Balux Cafe Sea Side 
Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

Χαλαρωτικές μουσικές, νεαρόκοσμος, ωραιότατο μενού με finger food και sushi και άφθονο χάζι στην δημοφιλή γλυφαδιώτικη νυχτερινή (και πρωινή) διεύθυνση. Η είσοδος στην πισίνα του Balux κοστίζει 9€ τις καθημερινές και 13€ τα Σαββατοκύριακα.

Best Western Fenix
Αρτεμισίου 1, Γλυφάδα

Παραμένουμε Νότια και πιάνουμε θέση (ή καλύτερα ομπρέλα και ξαπλώστρα) για ηλιοθεραπεία στην άνετη πισίνα του ξενοδοχείου Best Western Fenix, στον λιτό αλλά περιποιημένο εξωτερικό του χώρο. Η είσοδος εδώ κοστίζει 7€ ανεξαρτήτως ημέρας, με δωρεάν ίσκιο και ξαπλώστρα.

Da Vinci Pool Bar
Αγίου Ιωάννου 23, Αγ. Παρασκευή

Στην πάντα ζωντανή Αγία Παρασκευή, το all day Da Vinci μας… καλομαθαίνει με βουτιές στην πισίνα του συνοδεία καφέ ή ποτού το οποίο απολαμβάνουμε χωρίς έξτρα επιβάρυνση – πλην της εισόδου η οποία κοστίζει 8€ (Δευ-Πεμ) και 10€ (Παρ-Σαβ-Κυρ).

Halandri Tennis Club
Γαρυττού 13, Χαλάνδρι

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε απαραιτήτως τένις για να βουτήξετε στα καθαρά νερά του χαλανδριώτικου Tennis Club. Αρκεί να έχετε τη διάθεση για μακροβούτια και όλα τα άλλα θα έρθουν. Η είσοδος κοστίζει 10€ τις καθημερινές και 15€ τα Σαββατοκύριακα.

Poseidon
Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο

Στον όγδοο όροφό του ξενοδοχείου Poseidon, μια άνετη πισίνα με θέα, θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Αξίζει να μείνετε και μετά, για να απολαύσετε το ποτάκι σας με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Η είσοδος κοστίζει 10€ τις καθημερινές και 12€ τα σαββατοκύριακα.

Civitel Attik
Ολυμπίας 11, Μαρούσι

Για βουτιές στην… καρδιά του Αμαρουσίου, η πισίνα του ξενοδοχείου Civitel Attik είναι ό,τι πρέπει: και χαλαρή είναι, και δροσερές βουτιές προσφέρει και πράσινο περιβάλλον έχει. Οι τιμές δροσιάς είναι 12€ (Δευ-Πεμ) και 15€ (Παρ-Κυρ) με νεράκι και ξαπλώστρα.

Athens Zafolia
Λεωφ. Αλεξάνδρας 87-89, Αθήνα

Στην κάθοδο της Αλεξάνδρας, η πισίνα του roof garden του ξενοδοχείου Zafolia προσφέρει απλόχερα θέα στον Λυκαβηττό, ωραίες μουσικές και ακόμα ωραιότατες τιμές. Τις καθημερινές το κόστος είναι 16€ με ξαπλώστρα, πετσέτες, και καφεδάκι ή χυμο, τα Σαββατοκύριακα 19€.

Πισίνα Café
Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς

Η πιο φθηνή πισίνα της λίστας μας εγγυάται low budget βουτιές και κεφάτη νεανική ατμόσφαιρα… χρόνια τώρα στον Πειραιά. Η τιμή εισόδου είναι 5€ με ξαπλώστρα, χρήση ντουζ και αποδυτηρίων.

Ν. Γ. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v