«The Phantom of the Ompera»: Παράταση έως τις 16/4

Παράταση έως τις 16 Απριλίου παίρνει η πρωτότυπη- αλλά όχι ακατανόητα κουλτουριάρικη παράσταση «The Phantom of the Ompera» που ανεβαίνει στο θέατρο "Φούρνος" της οδού Μαυρομιχάλη. 100% θέατρο με χιούμορ και καλές ιδέες.    
«The Phantom of the Ompera»: Παράταση έως τις 16/4
Οι αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 25/3 είναι οι: Αλεξία Ζαγλάρα, Νίνα Αλεξίου. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

Παράταση έως τις 16 Απριλίου παίρνει η ευρηματική παράσταση "The Phantom of the Ompera", η οποία ανεβαίνει και φέτος με επιυχία στο θέατρο "Φούρνος" της οδού Μαυρομιχάλη.    

Το Phantom of The Ompera είναι η κλασική ιστορία του φαντάσματος της όπερας διασκευασμένη... εκ των περιστάσεων. Το έργο μεταφέρεται σε στυλ βωβού κινηματογράφου χωρίς να χάνει τίποτα απο τη σαφήνειά του και- κυρίως- χωρίς να γίνεται ακατανόητα "κουλτουριάρικο".
 
"H θεατρική ομάδα Splish-Splash εμπνευσμένη από την επόχη του βωβού κινηματογράφου διασκευάζει κλασικά κινηματογραφικά έργα, βασιζόμενη περισσότερο στην κίνηση και την έκφραση των ηθοποιών, τη μουσική και το γρήγορο ρυθμό και ελάχιστα στον λόγο. Η αισθητική του ασπρόμαυρου, τα δισδιάστατα σκηνικά και η χρήση της μαριονέτας προσδίδει στην ομάδα τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα", αντιγράφουμε απο το δελτίο τύπου.

Το χιούμορ είναι συχνά λεπτό και οι προθέσεις της ομάδας splish splash, που ανεβάζει την παράσταση, καθαρά θεατρικές.Παρά το φλερτ με την χοροκινητική και την ιστορία του κινηματογράφου, το αποτέλεσμα είναι μια καθαρόαιμη θεατρική παράσταση που ενσωματώνει, σε σωστές δόσεις, λιγότερο θεατρικές ιδέες.  Η παραγωγή είναι μικρή και "οικογενειακή"- θα μπορούσε να είναι και θέατρο δρόμου- πράγμα που δεν μειώνει καθόλου την απόλαυση του θεατή. 

Οι λάτρεις του θεάτρου θα το βρουν πολύ πολύ γλυκό, ενώ οι περισσότερο αποστασιοποιημένοι θα περάσουν ευχάριστα τα 70 λεπτά που διαρκεί η παράσταση.      

info
«The Phantom of the Ompera»
Από την ομάδα Splish-Splash
Διάρκεια: 70’
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Γιάννης Ο
Βοηθός σκηνοθέτη- επιμέλεια κίνησης : Ιωάννα Καμπυλαυκά
Σκηνικά-κοστούμια-μακιγιαζ: Αντώνης Νομικός
Πρωτότυπη μουσική- μουσική επιμέλεια: Αντώνης Μοσχούτης
Φωτισμοί: Αλέξης Παπαχατζής
Διανομή: Γιάννης Ο, Κατερίνα Μπάστα , Βασίλης Ζαϊφίδης, Γιώργος Νικολαϊδης , Ελένη Μολλά, Μαργαρίτα Μακαρούνη, Δημήτρης Μικιός
Mr D.: Αλέξης Παπαχατζής

Ώρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 
Τιμές Εισιτηρίων: Εισιτήριο 15€ Φοιτητικό 10€
Πληροφορίες: ΘΕΑΤΡΟ «ΦΟΥΡΝΟΣ» (Μαυρομιχάλη 168) τηλ: 210-6460748

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v