Οι Calexico έρχονται στο Ηρώδειο!

Στην Ευρώπη συνεχίζουν την περιοδεία τους το καλοκαίρι οι Calexico και ετοιμάζονται να περάσουν και από τη χώρα μας, για μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο στις 3 Ιουλίου.
Οι Calexico έρχονται στο Ηρώδειο!
Η περιοδεία τους στην Αμερική ξεκίνησε από την πόλη που γεννήθηκε ο John Convertino, το El Paso του Texas. Το ιστορικό, Tricky Falls ήταν το venue που τους φιλοξένησε στις 19 Απριλίου το βράδυ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις και χώροι (οι περισσότεροι ήδη sold out).

Το El Paso, είναι επίσης η πόλη όπου οι αγαπημένοι Calexico ξεκίνησαν να γράφουν την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά, «The Thread That Keeps us». Η περιοδεία τους στην Αμερική θα διαρκέσει έως τις 13 Ιουνίου και μετά θα βρεθούν ξανά στην Ευρώπη και στη χώρα μας.

Με την καινούργια τους δουλειά αλλά και όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους έρχονται στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Μάλιστα, οι Calexico υποσχέθηκαν ειδικό συλλεκτικό αριθμημένο poster για την αθηναϊκή εμφάνισή τους!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα νέα για την αθηναϊκή τους συναυλία;
-Συντονιστείτε στο επίσημο event του Live @ Acropolis!
-Εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας στο δίκτυο Viva
-Και σε όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, αθηνόραμα gr. Yioleni's, viva Kiosk
Info:
Calexico Live @Acropolis
3 Ιουλίου 2018
Οι τιμές εισιτηρίων ξεκινούν από 25 ευρώ και φθάνουν τα 60 ευρώ
Άνω Διάζωμα
33 ευρώ
Κάτω Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 45 ευρώ
Ζώνη A: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β': 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Α': 60 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v