ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Scorpions έρχονται στο Καλλιμάρμαρο

Η αγαπημένη ροκ μπάντα επιστρέφει τον Ιούλιο στην Ελλάδα, για μια επετειακή συναυλία σύμπραξης με την Κρατική Ορχήστρα στο Καλλιμάρμαρο.

Οι Scorpions έρχονται στο Καλλιμάρμαρο

Η γερμανική μπάντα επιστρέφει στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2018 συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας. Η είδηση έγινε γνωστή στην συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού την Τρίτη, οπότε και εγκρίθηκε η παραχώρηση του Καλλιμάρμαρου ως χώρο της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο ενέκρινε την παραχώρηση του Σταδίου για επετειακές συναυλίες της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών από 15 ως 17 Ιουλίου. Πιθανότερη ημερομηνία για την συναυλία σύμπραξης των Scorpions με την ΚΟΑ είναι η 16η Ιουλίου. Απομένει η τυπική έγκριση με την υπογραφή της υπουργού Πολιτισμού στην απόφαση, για να ανακοινωθεί και επισήμως η συναυλία.

Οι Scorpions έχουν στο παρελθόν συνεργαστεί με συμφωνικές ορχήστρες, όπως στην Moment of Glory Tour του 2000, με την Συμφωνική Ορχήστρα του Βερολίνου. Τελευταία φορά που εμφανίστηκε στην Ελλάδα η γερμανική μπάντα, ήταν το καλοκαίρι του 2016.

 

Νικητές διαγωνισμού

Στάθης Αποστολόπουλος
Μαυροσωτηριδου Χριστινα
Στελλα Μπαλωμενου
Νικη Λαδια
Βαιτσα Διαλεκτου

SPONSORED LINKS

"Αν θέλετε να μάθετε τι πιστεύει ο Θεός για το χρήμα, απλώς ρίξτε μια ματιά στους ανθρώπους που το έδωσε."

Ντόροθυ Πάρκερ, 1893-1967 , Αμερικανίδα συγγραφέας

  • 1613 - Ενθρονίζεται ο Μιχαήλ Φιοντόροβιτς Ρομάνοβ στη Μόσχα ως «Μιχαήλ Α', τσάρος πάσης Ρωσίας».

    1962 - Κακή αρχή για το Πρόγραμμα Μάρινερ: το Μάρινερ 1 καταστρέφεται 293 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευσή του.

© 2002-2018 MEDIA2DAY