ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Στους Black Angels θα την ακούσεις χωρίς ναρκωτικά

Η μπάντα από το Τέξας καταφθάνει στο Piraeus Academy με νέο και ωραίο άλμπουμ και εγγυάται ότι θα δεις και θα ακούσεις χρώματα.

Στους Black Angels θα την ακούσεις χωρίς ναρκωτικά

Αν άκουγες Doors κι αν σ’ αρέσουν οι Black Angels, τότε ίσως συμφωνήσεις στο εξής: αν οι Doors έγραφαν και μεγαλουργούσαν τώρα, τι μουσική θα έπαιζαν;

Εμείς ποντάρουμε τα (λιγοστά) λεφτά μας, ότι θα έπαιζαν στο uber cool ύφος των Black Angels. Με τα πορωτικά ντραμς, τα «ψαρωτικά» κόλπα στους ενισχυτές και τα πετάλια και την αίσθηση μιας συνεχούς, ρυθμικής, δυναμικής ροής που μπορεί και να σε αποχαυνώσει.

Κι έχεις πιει μισή μπίρα.

Αυτά και πολλά ακόμα προσφέρουν οι τεξανοί σε κάθε τους live, μεταμορφώνοντάς το στην απόλυτη ψυχεδελική εμπειρία.

Εμπειρία που οφείλεις να ζήσεις, και έχεις την ευκαιρία να το κάνεις την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου στο Piraeus Academy.

Εκεί θα δώσεις ραντεβού με την μπαντάρα από το Austin, η οποία εγγυημένα – αν αφεθείς στη μαγεία της – θα σε κάνει να ακούσεις και να δεις χρώματα.

Για ζέσταμα, η παρακάτω λίστα στο Spotify με τραγούδια τους είναι ό,τι πρέπει.

Εμείς ήδη την ακούμε στο repeat.

 

 

Νικητές:

ΦΟΙΒΗ ΓΛΥΣΤΡΑ
ΘΑΝΟΣ ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY