Δωρεάν συναυλία στη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Ο μεγάλος τροβαδούρος έχει την τιμητική του στο φεστιβάλ Vinyl is Back, με προβολές αρχειακού υλικού και μια μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο.
Δωρεάν συναυλία στη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη
Η απώλεια του «μικρού ήρωα» Λουκιανού Κηλαηδόνη τον περασμένο μήνα σόκαρε φίλους και θαυμαστές του. Όμως ο μουσικός πλούτος ενός καλλιτέχνη, δεν φεύγει με την ίδια ευκολία και μένει ανεξίτηλος στο πέρασμα του χρόνου για να του χαρίσει την αθανασία.

Η αρχή γίνεται με το νοσταλγικό φεστιβάλ Vinyl is Back, το οποίο αφιερώνει την 10η διοργάνωσή του στον μεγάλο τροβαδούρο με προβολές αρχειακού υλικού από θρυλικές συναυλίες του, έκθεση φωτογραφίας, σκίτσων, αλλά και μια μεγάλη δωρεάν συναυλία.

Εκεί θα ακουστούν γνωστοί ερμηνευτές, οι οποίοι παρέα με τα αυθεντικά μέλη της ορχήστρας του θα στήσουν μια συναυλία – φόρο τιμής στον Λούκη Λουκ. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Αυτοκινήτου, την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 13.00 και θα τραγουδήσουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Γερμανός, Αγνή, Δώρος Δημοσθένους, Ηρώ Σαϊα, Παντελής Αμπαζής κ.α.

Μαζί τους, τα μέλη της ορχήστρας του, οι μουσικοί Ζαφείρης Τσίναλης (ντραμς), Στέλιος Λαδόπουλος (μπάσο), Ηρακλής Ζάκκας (μπουζούκι), Ανδρέας Τσεκούρας (μπάντζο), Μελέτης Πόγκας (πιάνο, steel guitar, ντόμπρο) και Βασίλης Τζαβάρας (πιάνο, κιθάρα).

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v