Οι top συναυλίες για το 2017

Τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε στους συναυλιακούς χώρους της Αθήνας τους πρώτους μήνες του 2017;
Οι top συναυλίες για το 2017
Το 2016 μας αποχαιρέτησε με αρκετές όμορφες μουσικές στιγμές και το 2017 κάνει ποδαρικό με εξίσου δυνατές αφίξεις σημαντικών καλλιτεχνών. «Μία από τα ίδια» θα πουν αρκετοί που ήδη βλέπουν αρκετά γνώριμα ονόματα να επανέρχονται για πολλοστή φορά στην χώρα μας.

«Γιατί όχι»; θα απαντήσουμε εμείς και θα ξεχωρίσουμε τις πιο must συναυλιακές αφίξεις των πρώτων μηνών του νέου έτους.

Tarja
5 Φεβρουαρίου – Fuzz Club

Η αιθέρια φωνή των Nightwish πλέον ακολουθεί τη δική της μουσική πορεία με τέσσερα άλμπουμ, από τα οποία θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές παράλληλα με τραγούδια των NIghtwish. Προπώληση 28€. 

Trentemoller
10 Φεβρουαρίου – Ιερά Οδός

Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής επιστρέφει με την full live band του για ένα ξεσηκωτικό live με κομμάτια από το φρέσκο «Fixion» και παλαιότερες επιτυχίες του. Εισιτήρια από 30€.

Einsturzende Neubauten
11 Φεβρουαρίου – Gazi Music Hall

O Blixa Bargeld, o Alexander Hacke, o N.U. Unruh, o Rudolf Moser και o Jochen Arbeit, θα παρουσιάσουν ζωντανά τα σημαντικότερα αποσπάσματα από ολόκληρη την πορεία τους στο είδος του industrial, post-industrial, experimental, avant-garde, noise, λίγο μετά την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής με τις “μεγαλύτερες επιτυχίες” τους. Η προπώληση ξεκινάει στα 33 ευρώ (το ένα) και τα 60 ευρώ (τα δύο) και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. 

Dropkick Murphys
11 Φεβρουαρίου - Piraeus Academy 117

Μετά την καταιγιστική και παρθενική τους εμφάνιση στο Rockwave οι Ιρλανδοί επιστρέφουν στην Ελλάδα σε κλειστό χώρο αυτή τη φορά για να μας ξανα-ξεσηκώσουν με τους irish punk ρυθμούς τους. Εισιτήρια από 30€. 

Sabaton, Accept, Twilight Force
8 Μαρτίου – Piraeus Academy 117

Επική (μέταλ) βραδιά στον χώρο της Πειραιώς, όπου εμφανίζονται για πρώτη φορά τρία εμβληματικά συγκροτήματα: οι Σουηδοί Sabaton, οι Γερμανοί Accept και οι επίσης σουηδοί Twilight Force. Εισιτήρια από 25€

Wax Tailor
18 Μαρτίου στο Fuzz

O διάσημος Γάλλος μουσικός / παραγωγός της downtempo / electro hip-hop σκηνής και δημιουργός μεγάλων επιτυχιών όπως το “Que Sera”, το “Say Yes” (feat. ASM) και το “The Games You Play” - επιστρέφει στην Ελλάδα, μαζί με την μπάντα του. Εισιτήρια από 20€. 

Depeche Mode
17 Μαΐου – Μαλακάσα

Η μεγαλύτερη – μέχρι στιγμής – μουσική άφιξη του ’17 είναι από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Depeche Mode οι οποίοι επιστρέφουν στα… λαγκάδια της Μαλακάσας με νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους. Εισιτήρια από 33€. 

Placebo
1 Ιουλίου – Μαλακάσα

Τρία χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή τους στη χώρα μας, οι επίσης αγαπημένοι του ελληνικού κοινού γιορτάζουν τα 20 χρόνια ζωής τους με ένα best-of set.

Evanescence
2 Ιουλίου - Μαλακάσα

Η τριπλέτα του φετινού Rockwave κλείνει (;) με τους αμερικάνους rockers που σημάδεψαν τα εφηβικά μας καλοκαίρια (και χειμώνες).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v