Oropos Summer Fest: Το νέο μας καλοκαιρινό φεστιβάλ!

Έξι σούπερ συναυλίες θα δούμε φέτος το καλοκαίρι στην παραλία του Ωρωπού –μεταξύ άλλων, τους Xatzifrageta, Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Oropos Summer Fest: Το νέο μας καλοκαιρινό φεστιβάλ!
Αυτό το καλοκαίρι… η φάση είναι στον Ωρωπό. Σε ένα σύγχρονο και καλά εξοπλισμένο open air venue, μια δελεαστική πρόταση μουσικής απόδρασης στην καρδιά του καλοκαιριού συνδυάζει μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής σκηνής με τη δυνατότητα και την ανάγκη για βουτιές, παιχνίδια στην θάλασσα και χαλάρωση σε ένα πλούσιο φυσικό περιβάλλον.

Σωκράτης Μάλαμας, Εισβολέας, Xatzifrageta, Φίλιππος Πλιάτσικας, Φωτεινή Βελεσιώτου και Θανάσης Παπακωνσταντίνου συναπαρτίζουν το line-up για την πρώτη χρονιά του φεστιβάλ, που θα διαρκέσει από τις 16 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου. Δίπλα στην παραλία, μέσα στην Αττική, μερικές από τις καλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού μας καλούν να μείνουμε συντονισμένοι για ένα καυτό συναυλιακό καλοκαίρι.

Και έξτρα μπόνους: Με τα εισιτήρια της προπώλησης η διοργάνωση προσφέρει δωρεάν μετακίνηση με πούλμαν από και προς την Αθήνα.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42
Ωρωπός: Azul Beach Bar, Κορυδαλλών και Σειρήνων
Στο internet: Ticketpro

Πρόγραμμα:
16/7 Xatzifrageta - The Band
23/7 Εισβολέας & The Tedd's
30/7 Φίλιππος Πλιάτσικας
3/8 Φωτεινή Βελεσιώτου
10/8 Σωκράτης Μάλαμας
14/8 Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Azul Venue
Ωρωπός, παραλία Χαλκούτσι, Κορυδαλλών και Σειρήνων
Τηλ. Επικοινωνίας: 6973689899, 6948823162
Site: http://www.azulbeachbar.gr/oropos-summer-fest /
Facebook: https://www.facebook.com/oropossummerfest/

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v