30 Seconds to Mars: 14 άγνωστες πληροφορίες

Λίγες μέρες πριν ο Jared Leto και η παρέα του προσγειωθούν στο Terra Vibe, συγκεντρώνουμε μερικά ενδιαφέροντα trivia για τον εμβληματικό frontman και την μπάντα του.
30 Seconds to Mars: 14 άγνωστες πληροφορίες
Οι Thirty Seconds to Mars μας επισκέπτονται την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe για ένα μοναδικό show που θα συζητηθεί. Λίγο πριν την μεγάλη τους συναυλία, συγκεντρώσαμε κάποια trivia για το συγκρότημα και τον εμβληματικό του frontman Jared Leto.

O Jared Leto είναι vegan και υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.


Είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.


Ο ίδιος υπήρξε θερμός υποστηρικτής του Barack Obama.

Ξεκίνησε την καριέρα του και έγινε γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «My So-Called Life» το 1994.


Αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί το όνομά του στα πόστερ των συναυλιών της μπάντας για να τις προμοτάρει και απέρριψε προτάσεις συναυλιών στην περίπτωση που αναφερόταν το όνομά του, αντί για το όνομα του συγκροτήματος.

Το 2014 κερδίζει το Όσκαρ δεύτερου ανδρικού ρόλου για τον ρόλο της τραβεστί Rayon στο «Dallas Buyers Club».


Έως τον Σεπτέμβρη του 2014, το συγκρότημα είχε πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

O Jared Leto έχει σκηνοθετήσει μεταξύ άλλων το MTV Video Music Award–winning videoclip του "The Kill" (2006), όπως και τα"Kings and Queens" (2009) και "Up in the Air" (2013).


O Tomo Milicevic εκτός από κιθάρα παίζει μπάσο και βιολί.

Ο Milicevic έχει γεννηθεί στο Σεράγιεβο. Μαζί με την οικογένειά του μετανάστευσαν στις ΗΠΑ όταν πήγαινε τρίτη Δημοτικού.

Το παρατσούκλι του Shannon Leto λόγω του εκρηκτικού του drumming είναι Shanimal.

Oι Thirty Seconds to Mars τον Δεκέμβριο του 2011, απέκτησαν και τη δική τους θέση στο Βιβλίο Guinness, συμπληρώνοντας 300 live εμφανίσεις στο tour τους και “σπάζοντας” έτσι ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Τον Φεβρουάριο, ο Jared Leto έλαβε τον τίτλο του παγκόσμιου πρέσβη της WWF (World Wide Fund for Nature).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v