Stereo MCs: Επιστροφή στα 90s στο Gagarin

Οι βετεράνοι της hip hop και soul σκηνής επιστρέφουν στην Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία στον χώρο του Gagarin το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Stereo MCs: Επιστροφή στα 90s στο Gagarin
«Απλώς δεν εκδίδουμε ό, τι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ ό, τι ανοησία γράφει», είχε δηλώσει παλαιότερα ο frontman των Stereo MCs, Rob Birch.

Οι βρετανοί αποδείχθηκαν συνεπείς ως προς τα λόγια τους, μιας και στην σχεδόν τριαντάχρονη πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει μόλις 6 studio albums, αρκετά όμως για να θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ηλεκτρονική μουσική.

Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα μνημειώδη live τους, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν επί ελληνικού εδάφους το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 στην Αθήνα σε ένα ξεχωριστό full band show.



Η μπάντα ξεκίνησε την πορεία της κάπου στα μέσα του 1980, όταν οι Nick Hallam και Rob Birch ένωσαν τις ετερόκλητες μουσικές τους επιρροές, που συμπεριλάμβαναν από την punk και τη glam rock σκηνή της εποχής, έως τη hip hop και την electronica. Από τα μικρά clubs δεν άργησαν να βρεθούν σε μεγάλες αρένες κερδίζοντας και το σεβασμό της hip-hop σκηνής.

«Ακόμη το αγαπάμε για αυτό το κάνουμε. Πιστεύω πως δεν έχουμε βγάλει ακόμη την καλύτερη μας μουσική. Γενικότερα αναζητούμε κάτι καινούριο στη μουσική μας» δηλώνει ο έτερος της μπάντας Nick Hallam, προετοιμάζοντας μας για όσα πρόκειται να δούμε στη σκηνή του Gagarin.



Info:
Τα πρώτα εισιτήρια θα κοστίζουν 23€
Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 25€
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή των εισιτηρίων θα διαμορφωθεί στα 27€
Σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v