Δέκα ταινίες που περιμένουμε το 2018

Η νέα χρόνια φέρνει νέες εντυπωσιακές παραγωγές στη μεγάλη οθόνη κι εμείς ξεχωρίζουμε δέκα για τα μάτια σας μόνο.
Δέκα ταινίες που περιμένουμε το 2018

Glass (Ιανουάριος 2018)

O Μ. Night Shyamalan μετά το «τίμιο» Split γυρίζει το σήκουελ της τελευταίας ταινίας του (και του Unbreakable για όσους… ξέρουν).  Στην ταινία βρίσκουμε τον Bruce Willis στο ρόλο του David Dunn, όπως και τον Samuel L. Jackson στο ρόλο του Mr. Glass. Απο το Split επιστρέφει ο James McAvoy, με τις πολλαπλές προσωπικότητες που κατοικούν μέσα του.



Insidious: The Last Key (Ιανουάριος 2018)

Η τέταρτη ταινία του franchise που ξεκίνησε ο James Wan του Conjuring και ο Leigh Whannel παρακολουθεί την περίφημη παραψυχολόγο Dr. Elise Rainier (Lin Shaye) να έρχεται αντιμέτωπη με την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής της: το στοιχειωμένο πατρικό της σπίτι.



Annihilation (Φεβρουάριος 2018)

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina, Alex Garland, ασχολείται με μια μία βιολόγο (Natalie Portman) της οποίας ο άντρας συμμετέχει σε μία μυστηριώδη επιχείρηση στην Area X, επιχείρηση που τον έχει κάνει… άλλον άνθρωπο.



Winchester (Φεβρουάριος 2018)

Η πάντα εξαιρετική Helen Mirren πρωταγωνιστεί στην ταινία των Michael Spierig, Peter Spierig στον ρόλο της Σάρα Γουίντσεστερ, εκατομμυριούχου κληρονόμου της φημισμένης βιομηχανίας κατασκευής όπλων Winchester Repeating Arms Company. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά (και ολίγον τι τρομακτικά) γεγονότα, μιας και Σάρα πίστευε πως οι ψυχές που είχαν σκοτωθεί από το τουφέκι Γουίντσεστερ, είχαν καταραστεί τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της.



Isle of Dogs (Μάρτιος 2018)

Το δεύτερο animation του σκηνοθέτη Wes Anderson, μετά το Fantastic Mr. Fox εξιστορεί την οδύσσεια ενός αγοριού που αναζητά τον χαμένο του σκύλο. Το καστ που θα δανείσει τις φωνές του στους ήρωες της ταινίας είναι εντυπωσιακό: Bryan Cranston, Edward Norton, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Greta Gerwig, Frances McDormand, Tilda Swinton και Yoko Ono είναι λίγα μόνο απ’ τα ονόματα που ξεχωρίζουν.



Tomb Raider (Μάρτιος 2018)

Το Hollywood θα μεταφέρει και πάλι στην μεγάλη οθόνη τις περιπέτειες της Lara Croft σε ένα πολυαναμενόμενο reboot της σειράς, με πρωταγωνίστρια στη θέση της Anjelina την πανέμορφη και εντυπωσιακή Alicia Vikander. Στα του σεναρίου, η ταινία θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Lara να μάθει για τον πατέρα της.



Deadpool 2 (Ιούνιος 2018)

Το παλαβό sequel της άκρως διασκεδαστικής super hero ταινίας είναι γεγονός, με πρωταγωνιστή ξανά τον απολαυστικό Ryan Reynolds, σε σκηνοθεσία David Leitch των John Wick και Atomic Blonde.



The Women of Marwen (Νοέμβριος 2018)

Η πάντα δραστήριος Robert Zemeckis σκηνοθετεί μια ιστορία βασισμένη στο ντοκιμαντέρ Marwencol. Ένας άνδρας (Steve Carrell) δέχεται επίθεση και πέφτει σε κώμα για εννέα ημέρες, ανίκανος α πληρώσει την θεραπεία που χρειάζεται ξεκινά ένα ταξίδι μέσω της δικής του φαντασίας με αποτέλεσμα το Marwencol, μια πόλη από τον Β’ Π.Π. που χτίζει στην αυλή του.

Widows (Νοέμβριος 2018)

Ο βραβευμένος με Oscar για το 12 Χρόνια Σκλάβος Steve McQueen σκηνοθετεί την επίσης οσκαρική Viola Davis σε μια διασκευή της τηλεοπτικής σειράς Widows. Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων γυναικών που συνεργάζονται προκειμένου να οργανώσουν μια ληστεία, η οποία ήταν μια αποστολή των συζύγων τους που δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν πριν πεθάνουν.



Bohemian Rhapsody (Δεκέμβριος 2018)

Ο Bryan Singer των X-Men και Usual Suspects επιστρέφει για να αποδώσει φόρο τιμής στους Queen και τον Freddy Mercury, με τον Rami Malek (από την σειρά Mr. Robot) να αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του τεράστιου τραγουδιστή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v