Λιάγκας για Mαρίνα Σάττι: «Αυτή είναι η Ελλάδα; Η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;»

Ο γνωστός παρουσιαστής απασφάλισε κατά της χθεσινοβραδινής ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision μιλώντας για: «εθνικό ναυάγιο».

Λιάγκας για Mαρίνα Σάττι: «Αυτή είναι η Ελλάδα; Η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;»

Η Μαρίνα Σάττι με μια εντυπωσιακή εμφάνιση προκρίθηκε στον τελικό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Παρότι πολλοί αποθέωσαν την ελληνική συμμετοχή ο Γιώργος Λιάγκας δεν συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό των υπολοίπων κι έβαλλε κατά πάντων.

«Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα. Οι ταράτσες από το Πέραμα και τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που ψάχναμε να βρούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;» είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Ένα από τα προτερήματά της είναι η φωνή, δεν φάνηκε χθες. Αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο, ας της έβαζαν χειλόφωνο. Στο μοντέρνο κομμάτι η Μαρίνα χορεύει ωραία γιατί το ‘χει. Στο κομμάτι με το τσιφτετέλι το ‘χει; Όχι.» συμπλήρωσε σχετικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v