Άλλο ένα Barbounaki by Papaioannou μάς περιμένει στη Βουλιαγμένη

Στον κόλπο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, μόλις άνοιξε το γνωστό και αγαπημένο Barbounaki δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Άλλο ένα Barbounaki by Papaioannou μάς περιμένει στη Βουλιαγμένη

Με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά και αξεπέραστη νοστιμιά, αφού και αυτό υποκλίνεται στη φιλοσοφία της οικογένειάς του «ποιοτικό ψάρι για όλους», το Barbounaki της Βουλιαγμένης αποτίνει με τη σειρά του φόρο τιμής στους πλούσιους θησαυρούς της θάλασσας με μία, κατά τα συνήθη, προσεκτικά επιλεγμένη λίστα από ψάρια και θαλασσινά. Οι γνώριμες από τα άλλα «Μπαρμπουνάκια» γεύσεις από ωμό ψάρι, δημιουργίες οστρακοειδών, αλλά και οι ψαριές της ημέρας, εδώ εμπλουτίζονται, όχι μόνο με μερικές νέες και άκρως ενδιαφέρουσες ετικέτες κρασιών, αλλά και με νέα πιάτα, όπως το ceviche λευκού ψαριού και τα μαύρα ταλιολίνι με ψάρια και γαρίδες.

 

Την εσωτερική διακόσμηση έχει επιμεληθεί η αρχιτέκτονας Αφροδίτη Μπονάτσου (του γραφείου Stones & Walls) και αντικατοπτρίζει μια πολυτελή αλλά ταυτόχρονα ανάλαφρη διάθεση ζωής και διασκέδασης, που θυμίζει παραθαλάσσια μεν, εκλεκτική δε, ψαροταβέρνα. Τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο, η ψάθα, η πέτρα, ο πηλός, τα σχοίνινα στοιχεία – όλα σε natural αποχρώσεις – δημιουργούν ένα κομψό και παράλληλα φιλόξενο σκηνικό που αναδεικνύει την ομορφιά του παράκτιου περιβάλλοντος χώρου.

 

Είτε πρόκειται για ένα ανέμελο γεύμα μετά το μπάνιο, είτε για ένα ρομαντικό δείπνο με άρωμα και γεύση αλμύρας, στο Barbounaki της Βουλιαγμένης θα αποθεώσεις την ουσία της ελληνικής φιλοξενίας και της γαστρονομικής ευδαιμονίας της.

 

BARBOUNAKI BY PAPAIOANNOU
Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Λαιμός Βουλιαγμένης
https://www.barbounaki.gr/el/
Τηλ.: 210 2650500
Ωράριο: Δευτέρα – Κυριακή: 13:00 - 01:00

Σχετικά με τον Όμιλο S | One Hospitality
Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διαχειριζόμενος μια συλλογή από 30 εστιατόρια και 3 ξενοδοχεία. Οραματίζεται ιδέες και concepts πέρα από τα σύνορα, ώστε να συνεχίσει να γράφει ένα αξιοθαύμαστο ιστορικό στον τομέα της φιλοξενίας και της γαστρονομίας, εισάγοντας γνώση και εμπειρίες σε διεθνείς προορισμούς και προσφέροντας μια συνεπή και αξιέπαινη εμπειρία επισκεπτών, πάντα με γνώμονα την παγκοσμίως γνωστή «Ελληνική Φιλοξενία».

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v