Σημάδια ότι το παράκανες με τα reels

Όταν οι φίλοι σου αρχίζουν να αγνοούν το καθημερινό μπαράζ από reels που τους στέλνεις, αλλά εσύ συνεχίζεις να στέλνεις... έχεις πρόβλημα.

 

Σημάδια ότι το παράκανες με τα reels

Τα μικρά, σύντομα, τοσοδούλια αστεία βίντεο είναι από τις καλύτερες πηγές άμεσης σεροτονίνης. Δεν υπάρχει πιο ικανοποιητικό πράγμα από μια άμεση = δόση σεροτονίνης – εκτός ίσως από το να την αναζητάς ξανά και ξανά, σαν χρυσή βελόνα στα άχυρα. Βάλε μέσα κι έναν δαιμόνιο αλγόριθμο, που θα φροντίσει σίγουρα να σου πετάει μια χρυσή βελόνα κάθε εφτά άκυρα άχυρα, και έτσι δημιουρούνται οι εθισμοί. Βάλε και την συνεχή πιθανότητα οι χρυσές βελόνες να έρθουν διαδοχικά τρεις-τέσσερις φορές, και κάπως έτσι εξηγείται και η γοητεία του τζόγου – επειδή τζογάρεις όταν καίγεσαι με reels, και το μόνο που καταφέρνεις είναι να χάνεις τον χρόνο σου.

Αυτά είναι μερικά σημάδια λοιπόν ότι η εξάρτησή σου από τον αλγόριθμο και τις μικρές του δόσεις σεροτονίνης είναι προβληματική για την καθημερινή σου ζωή.

*Ξοδεύεις περισσότερο από μία ώρα την ημέρα σκρολάροντας.
*Και επίσης γνωρίζεις ότι και το μία ώρα την ημέρα είναι ακραίο, αν αναλογιστείς ότι αυτά τα βίντεο είναι συνήθως 20 δευτερόλεπτα.

*Πιστεύεις πως ο αλγόριθμός σου σε καταλαβαίνει καλύτερα από κάποιους φίλους σου.
*Πιστεύεις πως ο αλγόριθμός σου καταλαβαίνει τα γκομενικά σου καλύτερα από κάποιους φίλους σου.
*Στις δύσκολες στιγμές, ίσως και από όλους τους φίλους σου.

*Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σου meme αυτής της περιόδου, το έχεις δει σε εφτακόσιες παραλλαγές και εξακολουθείς να γελάς, όχι τόσο για το περιεχόμενο, όσο για την αναγνώριση ότι βλέπεις κάτι που ο εγκέφαλός σου έχει παλαιότερα καταχωρήσει ως αστείο.

*Οι φίλοι σου αρνούνται να αναγνωρίσουν πλέον ότι τους στέλνεις reels και σε αφήνουν στο Διαβάστηκε.
*Για να το παρακάμψεις αυτό, μερικές φορές ανάμεσα στα reels στέλνεις και ένα ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!

*Έχεις βρεθεί να ακολουθείς δέκα μοντέλα του OnlyFans επειδή ο μόνος συμβατός με τους κανόνες της κοινότητας τρόπος να διαφημίσεις ένα προφίλ στο OnlyFans είναι να φτιάχνεις αστεία βίντεο.
*Οι ικανότητές σου στο να αναλύεις τα memes διακειμενικά βρίσκονται στο 200%...
*...και αυτό τρομάζει τους φίλους σου.

*Στέλνεις τα καλύτερα reels σου μόνο μετά τις δύο το πρωί.

*Θα κλικάρεις αυτό το βίντεο και δεν θα το κλείσεις μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα.

*Τα πράγματα στο κεφάλι σου μπαίνουν πλέον μόνο σε δύο κατηγορίες: “Εμείς” και “όχι εμείς”...
*...αλλά και πάλι αυτό δεν θα πείσει την κολλητή σου να δει τα reels και να σου επιβεβαιώσει αν είναι “εσείς” ή “όχι εσείς”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v