5 σειρές για να υποκύψεις στο φλερτ του Disney+

Whodunit που ζήλευε να λύσει κι ο Πουαρό, ένα θρυλικό ιαπωνικό σαμουράι saga κι ένα λατρεμένο 90s animation ξεχωρίζουν από τις πρόσφατες κυκλοφορίες του Disney+.

5 σειρές για να υποκύψεις στο φλερτ του Disney+

Έχεις καιρό να δεις κάποια σειρά που να σε κρατήσει, εθίζοντάς σε στον binge watching κόσμο της; Ψάχνεις κάτι χαλαρωτικό για να βάλεις πριν πέσεις για ύπνο διώχνοντας την κούραση της ημέρας κι εξαγνίζοντας το κακιασμένο αφεντικό σου; Εμείς είμαστε εδώ για πάρτη σου κι είμαστε αποφασισμένοι να σου ξηγηθούμε μεγαλόκαρδα προτείνοντάς σου τις καλύτερες πρόσφατες σειρές που παίζουν αυτή τη στιγμή στην συνδρομητική πλατφόρμα.

Death and other details (2024, 1 σεζόν)

Η σειρά «Death and other details» διαδραματίζεται στον λαμπερό κόσμο της παγκόσμιας ελίτ και ακολουθεί την πανέξυπνη και ατίθαση Ίμοτζεν Σκοτ (Βάιολετ Μπιν), η οποία βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και γίνεται η βασική ύποπτη σε ένα μυστήριο δολοφονίας. Η τοποθεσία; Ένα πολυτελώς ανακαινισμένο υπερωκεάνιο. Οι ύποπτοι; Κάθε κακομαθημένος επιβάτης και εξουθενωμένο μέλος του προσωπικού. Το πρόβλημα; Για να αποδείξει την αθωότητά  της, πρέπει να συνεργαστεί με έναν άντρα που απεχθάνεται, τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, τον Ρούφους Κόουτσγουορθ (Μάντι Πατίνκιν). Στα πρότυπα των ιστοριών της Αγκάθα Κρίστι (και πιο συγκεκριμένα του Εγκλήματος στο Νείλο) αυτό το καλογραμμένο whodunit θα γίνει η επόμενη καθόλου ένοχη τηλεοπτική σου απόλαυση.

X-Men ’97 (2024, 1 σεζόν)

Το «X-Men ‘97» επιστρέφει στην εμβληματική εποχή της δεκαετίας του 1990, όπου μια ομάδα μεταλλαγμένων, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους ικανότητες για να προστατεύσουν έναν κόσμο που τους απεχθάνεται και τους φοβάται, αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες προκλήσεις και ένα  μέλλον επικίνδυνο και απρόβλεπτο. Αν μεγάλωσες στα τιμημένα 90s ξεροσταλιάζοντας μπροστά από την τηλεόραση μέχρι να ξεκινήσει το επόμενο επεισόδιο των Χ-ΜΕΝ τότε με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να σε πληροφορήσουμε ότι το «X-Men ‘97» θα σε μεταφέρει σε εκείνη τη γεμάτη νοσταλγία περίοδο σου, προσφέροντάς σου άφθονη animation διασκέδαση.

Shogun (2024, 1 σεζόν)

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του James Clavell, η νέα, μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, παραγωγής FX, «Shōgun», διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το έτος 1600, στις απαρχές του εμφυλίου πολέμου που καθόρισε έναν ολόκληρο αιώνα. Ο Lord Yoshii Toranaga παλεύει για τη ζωή του καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων συσπειρώνονται εναντίον του, όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο εντοπίζεται εγκαταλελειμμένο σε ένα διπλανό ψαροχώρι. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που θυμούνται την παλιά τηλεοπτική σειρά Shogun έσπευσαν και δεν έχασαν μιας και πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον πολεμικό τηλεοπτικό saga που έχουμε δει εδώ και καιρό.

Renegade Nell (2024, 1 σεζόν)

Αγγλία, 1705: Η Νελ κατηγορείται ψευδώς για φόνο και ζει ως φυγάς με τις αδερφές της, κάνοντας ληστείες για να επιβιώσει. Με την υποστήριξη του βοηθού της που έχει σούπερ δυνάμεις, ένα θαρραλέο ξωτικό που λέγεται Μπίλι Μπλάιντ, η Νελ συνειδητοποιεί ότι η μοίρα την έβαλε στην λάθος πλευρά του νόμου για κάποιο λόγο. Έναν λόγο πολύ σπουδαιότερο απ΄ ό,τι μπορούσε να φανταστεί: να νικήσει ένα μαγικό σχέδιο ενάντια στην Βασίλισσα της Αγγλίας. Μια συναρπαστική σειρά εποχής που θα σε καθηλώσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο, χάρη στην εξαιρετική της σκηνοθεσία και την πνευματώδη κι υποδειγματική πρωταγωνιστική ερμηνεία της Λουίζα Χάρλαντ που είχαμε λατρέψει στο Derry Girls.

Demons and Saviors (2023, 1 σεζόν)

Η σειρά «Δαίμονες και Σωτήρες» αφηγείται τη συναρπαστική ιστορία της Κριστίνα Μπόγιερ, το λεγόμενο  «Κορίτσι των Πνευμάτων», που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της τρίχρονης κόρης της και των ερασιτεχνών ντετέκτιβ που είναι παθιασμένοι με την υπόθεσή της και είναι αποφασισμένοι να την ελευθερώσουν. Αν σου έχουν λείψει τα εθιστικά true crime ντοκιμαντέρ, τότε επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα σειρά, που αν γινόταν κινηματογραφικό project θα έσπαγε δίχως άλλο τα ταμεία.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v